יש למישהו כרטיס אקסטרה ממבצע פלאפון

bendreaming

New member
יש למישהו כרטיס אקסטרה ממבצע פלאפון

הבנתי שהמבצע נגמר אבל מי שנרשם לקופון סלולרי לפני כן עוד יכול לממש (חברה שלי שנרשמתה גילתה אתמול שעוד אפשר לנצל אותם). אני ממש חייב כרטיס...

Bavmorda

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif ואללה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מחר טלפון מייד לקסטל.... או מי שזה לא יהיה !!!!!!! |אייקון של מתפללת.... אבל מאזה חזק
| BAV.

kwala

New member
לי יש כרטיס למכירה ב-320 ש"ח

באותו מחיר שקניתי לפני חצי שנה בערך... כל הקודם זוכה (כבר פירסמתי פה הודעה לפני כמה ימים) אז זה עדיין אקטואלי...

j a c k y

New member
ביררתי בשירות לקוחות של פלאפון..

וזה נכון, אפשר לממש את הקופון, כשאמרתי לה שחברה שלי הלכה לקנות ואמרו לה שנגמר, אז היא אמרה שפשוט צריך להתקשר לקסטל לפני. אני חייבת לציין שהנציגת שירות לקוחות הייתה ממש אדיבה וחמודה, כל הכבוד! :) יומטוב!

Bavmorda

New member
יש לי כרטיס וישלי כרטיס ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

bendreaming

New member
קנית אחד או שניים?

כי אפשר על אותו קוד לקנות שני כרטיסים... אני שמח שההודעה שלי עזרה לכמה אנשים להשיג כרטיסים אבל אני אשמח עוד יותר אם מישהו שיש לו קופון מיותר, או שצריך רק אחד משני הכרטיסים שניתן לקנות בקופון, ייצור איתי קשר בפרטי כדי שגם אני אוכל להשיג כרטיס... :(

Bavmorda

New member
קניתי אחד ואני שומרת את הזכות לשני

עבור החברות שלי שעדיין לא החליטו.
אם הכרטיס השני לא היה שמור הייתי פונה אליך. בהצלחה, BAV.

למעלה