יש למישהו כוח

יש למישהו כוח

לספר לי מה ואיך הדמויות התחלפו במהלך השנים? יש לי מזל כזה שאני תמיד מפספסת פרקי פרידה. אז איך נעלם לני בריסקו? או בן סטון? או אדם שיף? או כל אחד שעולה על דעתכם.. כמובן עד עונה 14. תודה.

snier1991

New member
אשתו הייתה חולה במחלה סופנית

והוא רצה להיות איתה לפני מותה

snier1991

New member
גימי רוס נהיתה שופטת

אבי קרימקל התקדמה לחברה מצליחה קליר קנקיד מתה בתאונת דרכים בריסקו עוד לא עזב בארץ אדם שיף נדמה לי מת השותף של בריסקו במשטרה הכה עיתונאי וירד בדרגה אלכס קאבוט הצטרפה לתוכנית להגנת עדים

gilriv

New member
האוקינוס השקט

-כרגע בטלוויזיה בערוץהראשון !!-בפרק5 נדמה לי ?מתחלפים עוזרת התובע "אלכס קאבוט ,בחוק וסדר שבימי שלישי ב23.00 בגלל התסריט זה הבלשים :הגיעו במקרה לאנשים עם השפעה יותר מדי קרבה למפיה הקולמביאנית _ואלכס קאבוט כמה שהיא דבקה במתרטה לחסל כל מה שרע ..הולכת רחוק מדי > פרק מאוד מותח ?שבסוף נראה את תוצאתיו המחווירות אני לא יגלה כלום לרגע זה כי זה יהיה בעוד 2-שבועות בערך , -------------------------------------------------------------

MommyHug

New member
אוי, אני זוכרת את כל אלו

הכי עשה לי רע כשקליר קלקיד מתה. לא רציתי להאמין...
אני לוקחת את זה מאד קשה כשאחת הדמויות עוזבת...

gilriv

New member
יש לה סידרה משלה ../images/Emo44.gif

ששודרה אגב אז _בערוץ10 ג'ורדון מNBC -אני ראתי את השחקנית בסידרה לה : היא חתיכה מאוד

gilriv

New member
../images/Emo44.gif

בימים אלו ?,ג'יל הנסי זה השם האמיתי של העוזרת-התובע לשעבר מחוק וסדר קליר קינקיד היפה ,יש לה סידרה משלה באותו הסגנון היא חוקרת לסידרה שגם משודרת בNBC נקרא ,קרוסינג ג'ורדון אבל זה לא דומה לחוק וסדר ------------------ פשוט .,השחקנית ג'יל הנסי משחקת בה

gilriv

New member
פשוט אחדים סתם פיטרו

כי היה משפט כבד ?או לאחדים נגמר הכוח הפרק הכי חזק שלי זה העונה האחרונה עם מיס קינקייד וגם פרק חזק עם מקוי שהשתגע כמעט "זה ככה אומר הכול לגבי אלו שמתחלפים , כותבים להם בתסריט -----------------------------------------------------------------

Homer Simpson

New member
תשובות מפורטות (מהזכרון, לא בדקתי)

גריווי נרצח. סרטה נורה, ולמרות שהחלים עבר לתפקיד פקידותי. רובינט וקרייגן סתם נעלמו (NBC רצו יותר נשים). סטון התפטר לאחר שגרם למותה של עדה (השחקנית של סי ג'יי מ'הבית הלבן'). לוגן הפך לשוטר מקוף לאחר שנתן אגרוף לפוליטיקאי. קינקייד נהרגה בתאונת דרכים. רוס התחתנה, ובשל בעיות משמורת מול האקס נאלצה לעבוד פחות. קרטיס פרש כדי לטפל באשתו המאד חולה. שיף עבר לייצג קורבנות שואה או משהו כזה. קרמייקל עברה לאיזו סוכנות אחרת. לוין אני לא זוכר למה (אבל למי אכפת, העיקר שעפה).

Homer Simpson

New member
אין סתירה בין שני הדברים

אני לא רואה את הסדרות האחרות, אלא רק את סדרת האם, וכתבתי מה שאני זוכר ממנה. אני כמעט בטוח שבגלל זה היא עזבה, ואני בטוח שהיא חזרה להופעות אורח כסניגורית. כנראה שאח"כ היא הפכה לשופטת. אגב, נדמה לי שקראתי שהשחקנית (קרי לואל) העדיפה להתמקד בגידול הילד שלה ושל בעלה ריצ'ארד גיר.

למעלה