יש למישהו טיפים?

קארן21

New member
יש למישהו טיפים?

טוב, כולכם ודאי שמעתם על פרוייקט וואי החדש. כל החברים שלי אמרו לי שאני חייבת לנסות אז שלחתי פרטים וקבעתי אודישן. אני פונה אליכם, אנשים, שחקנים, בעלי ניסיון או בעלי רעיונות, בתור מישהי שמעולם לא היתה באודישן ואפילו מעולם לא דיברה על במה. למה לעזאזל לצפות???? לא ברור לי איך אני אמורה להתנהג שם - להיות עצמי לגמרי לגמרי או "להכניס קצת פלפל"? אני ממש לא יודעת ואין לי את מי לשאול... כל עזרה תתקבל בברכה!

MoonLady

New member
Knock them out!!

אני מניחה...
תמיד אוהבים אנשים מיוחדים, אבל שהייחוד שלהם טבעי, כלומר אל תעשי את עצמך משהו שאת לא, רק כדי שיאהבו אותך. אגב, הכלל הזה תקף בכל מקום בחיים. אל תהיי ביישנית. תהיי ידידותית, אבל לא פרחה, ואל תתחנפי (כלומר, לא יותר מדי). תהיי פתוחה ותאהבי את המצלמה. תשימי לב שכשאת מדברת למצלמה העמידה שלך יציבה, הידיים שלך לא זזות יותר מדי, את לא מסדרת כל הזמן את השיער ואת עצמך, העיניים שלך מקובעות בתוך המצלמה, ואת לא מדברת יותר מדי מהר. תהיי בטוחה בעצמך. אני חושבת שמיציתי את הטיפים שלי, אם למישהו יש מה להוסיף- הוא מוזמן.

totsade

New member
מוכר...../images/Emo80.gif

אבל אני לא זוכרת מה זה.. זה איזה תחרות כשרונות באילת או משהו כזה לא? אניוואי כמה טיפים- תיהי בטוחה בעצמך, תדברי לאט וברור, אם זה עוזר לך אל תסתכלי באמצע האודישן עצמו (שאת מצידה את הקטע שלך) לבוחנים בעיניים ואל תצפי ליותר מדי דברים כי אם במקרה שאת לא מתקבלת (שתמיד יש לא מעט סיכויים לזה כי בעיקר למה שאת הולכת מאות נבחנים) שלא תקחי את זה יותר מדי קשה. וגם אם לא, זה לא אומר שאת לא טובה זה אולי אומר שאת פחות מתאימה מאחרים.

הפרוייקט הזה...

בטח כבר הלכת לאודישנים ככה שזה לא רלוונטי... (תספרי איך היה- מעניין אותי לדעת) בכל מקרה, גם אני ראיתי את הפרסומים של זה ומילאתי פרטים- מה כבר יהיה?? פתאום מתקשר אליי איזה אחד: "שלום, מדבר מייקל מוואי בלילה. את השארת לנו פרטים?" "כן." "רציתי לדעת אם את עוד מעוניינת שנקבע לך אודישן." "תראה, אני חיפשתי באתר של YES ובכל מקום כמעט, אין שום מידע על הפרוייקט הזה... תוכל להגיד לי עוד?" "לא." "למה לא...? תראה, אני באה מתחום של תיאטרון.... אני לא יודעת למה אתם מצפים בכלל... לא כתבתם שום פרטים בשום מקום!" "גם לנו אין פרטים עלייך. אז את מעוניינת או לא?" "אפשר לחזור אלייך עוד מעט...?" "לא." "טוב, אז לא צריך!!" זו הייתה השיחה ביננו, וממש התעצבנתי עליהם. הם בכלל לא רצו שנכין קטע, כל הפרוייקט הזה הוא סתם רמאות אחת גדולה, אני מוכנה להתערב איתכם שמי שיבחר יהיה בן של.../בת של... או סתם מישהו עם קשרים או עם המון כסף. איך ששמעתי שהוא לא רוצה לתת לי פרטים ידעתי שזה דפוק, ויומיים אח"כ (ביום שישי שעבר) התפרסמה כתבה על זה ב"כל העיר" הירושלמי- לפי הכתבה זו תחרות של "מי זיין יותר" /"מי השתתף ביותר אורגיות". הם חילקו לנבחנים שאלונים והם היו צריכים לכתוב על ההרפתקה המדהימה בחייהם והאם הם בתולים או לא. עלוב, פתאטי ולא מקצועי! סתם מוציאים שם רע לאנשי המשחק. אחרי שקראתי את הכתבה הזאת... נאנחתי בהקלה ונורא שמחתי שהיו לי את הביצים להגיד לו "לא צריך!"

למעלה