יש למישהו חדשות?

Word-UP

New member
יש למישהו חדשות?

יש למישהו מכם חדשות מסצינת המוזיקה השחורה בעולם? דיסקים לוהטים שעומדים לצאת, חדשות על המעצרים של הסצינה בחו"ל
?

zeus.

New member
אולי זה יעזור לך............

קודם כל אחד הדיסקים החמים ביותר כרגע בשוק זה הדיסק החדש של puff daddy aka p diddy שניקרא the saga continues... שיצא לפני מספיק זמן אבל הוא חם עוד דיסק חם הוא הדיסק של snoop dogg presents tha eastsidaz דיסק שיתופי כמו שאתה רואה של סנופ דוג ולהקה אדירה שנקראת tha eastsidaz הקיצר לדיסק ניקרא duces n´ trayz- the old fashioned way דיסק שאני מצדייייייה לו. עוד דיסק זה דיסק ענק לא יותר מידי חדש אבל יצא לפני כחודשיים בערך של beanie sigel שניקרא the reason ועוד דיסק ענק שיצא כבר ממש לפני כמה ימים xzibit - restless xposed ואם אתה רוצה לחכות קצת עוד מעט הולך לצאת דיסק ענק של jay z -blueprint כרגע יצא סינגל ענק שניקרא izzo וגם ניקרא h to the izzo הדיסק יוצא ב-18-9 וזהו מקווה שעזרתי peace

noodle

New member
אלבומים חדשים ומומלצים ../images/Emo45.gif

אמורים לצאת לפי דעתי בקרוב מאוד: אינדיאה איירי- אינדיאה איירי זמרת מקסימה וגרובית באלבום בכורה. בילאל-first born second אלבום לזמר מצויין שהתארח הרבה בהרכבי היפ-הופ לרבות אאוטקסט. רוטס מאנובה- run come second ובלי קשר למוזיקה שחורה אבל בכל זאת: האלבום החדש של ביורק, שמעתי חלקים והוא יפה, אפל יחסית לקודמים. peace

noodle

New member
תיקון: ../images/Emo41.gif

לאלבום המומלץ של רוטס מאנובה קוראים: run come save me

yoavon

New member
ואללה באמת רציתי לשאול...

ראיתי את אינדיאה איירי בהופעה בלייט ליק לפני איזה שבוע ולמרות שראיתי רק חצי שיר נורא אהבתי, אחלה זמרת והופעות עם כלים חיים אפשר לקבל אולי המלצות לשירים שלה??

noodle

New member
האלבום ../images/Emo20.gif

רכישה מומלצת וכדאי כשיצא. אולי האלבום לא מושלם, אבל היא הבטחה ובסך הכל ההאזנה נעימה וגרובית למדי. אני דיי נגד הורדות של שירים, קצת לא מוסרי בעיני... sorry peace noodle.

slim girl

New member
וגם......

לD12 הולך לצאת קליפ חדש שגמרו לצלם אותו לפני כמה ימים בניו יורק. הקליפ : fight music.

goldi san

New member
לי יש את הדיסק בכורה של אינדיה ארי

הוא יצא די מזמן אבל לא כל כך מזמן כדי להוציא עוד אחד, זה לא רדיוהד פה, ולא קוראים לו אינדיה ארי אלא אקוסטיק סול. ולא נראה לי שיש אותו בארץ, כי חיפשתי מלאאאאאאאא, אפילו האיש באוזן אצר לי "מה זה? זה מין פופ? אם טי ווי?" עד שיעל הביאה לי מאמריקה, שם יש אותו בכל חור בשבעה עשר ירוקין. והואאאאאאא נהדרררררררררררררררררר, היא כל כך מותק והיא כל כך מוכשרת... אבל באמת אין אתם מכירים את VIDEO? זה שיר די מושמע אני לא זוכרת שמות של שירים, אבל VIDEO PROMISSES BROWN SKIN YOURE ALWAYS IN MY HEAD WONDERFUL NATURE טוב אני באמת לא זוכרת יותר תורידו כולללםםם עכשיו ומיד. אה, כמו שכבר אמרתי מתישהו, ראיתי באם טה וה שלוריין מוציאה סה דה חדש בספטמבר, אח איזה אושרררר

fuq

New member
הפסקול של שעת שיא 2 מכיל בתוכו

מלא מלא שירי ראפ בעצם הכל זה ראפ עדיין לא יצא את הדיסק בארץ אבל קניתי אותו כשהייתי בארה"ב דיסק בן זונה במיוחד השיר של nate dogg-area codes שנראה לי שיצא בארץ

למעלה