יש למישהו המלצות על פיקים של היקאגו

rai kijimoto

New member
יש למישהו המלצות על פיקים של היקאגו

אני רוצה לקרוא כאלה (במיוחד אקירה/היקארו) אבל אני לא מוצאת. אם מישהו יכול להביא לי קישורים לפיקים מתורגמים זה יהיה נחמד. (סורי על השרשור לא ידעתי איפה לשרשר)

../images/Emo15.gif הביקשת היקאקי?

זהירות! כל מה שאני משרשרת לפה, הוא M, NC 17, או במילים אכרות. זה יאוי כבד וסקסי! המילים יותר עדינות- היקארו דופק את אקירה. כי הוא סאמא, דע. זה מתורגם. "חוויות מבית המלון בטורניר כוכב הצפון"

../images/Emo15.gif אחד מקורי.

הוא נחמד, די אהבתי אותו. פיק היאוי השני שכתבתי בחיים. אח הנוסטלגיה.

שונאת אותך.

או ,במילים אחרות, מקנאת בך על הכישרון הזה. תתרמי לי !!! גם אני רוצה לכתוב פיק כזה !!!! *מתחילה לבכות*

hili האחת

New member
יאוי!

שימי עוד!!! (בבקשוני מבוקש ומבקש ממך יפה יפה! עזבו, בדיחה שלי עם עצמי.) שימי עוד!!! כשרונית אחת.

R a k u e n

New member
בחייך.

הפיק יפה, אבל עם כל הפיקים שלך יש לי בעיה אחת- בטא. סימני פיסוק, לאן הם נעלמו? בחייך, זה ממש זלזול בקוראים X:

וואהה לא!!! ><;../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

יאוי! קראתי-פיק-יאוי O______O {והפסקתי בקטע של המכנסיים XD} אבל את כותבת ממש יפה *_______________* אני אוהבת את השיפ הזה ^________^

Mor L

New member
ווואייייייייי

אקיהיקא אקיהיקא אקיהאקא אני מחורפנתתתתתתתתתתתתתתת את יכולה בבקשה בבקשה בבקשה ממך להביא את המקור באנגלית? אני חייבת לראות למה הכותב התכוון בעצמו כשהוא כתב את הסיפור.

rai kijimoto

New member
יאייייייייייייי!!!!!!!!!!!

זה כל-כך יפה!!!!!!! מוכשרת אחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ד פ נ א

New member
וואו מדהים!!

את הפיק הראשון המתורגם, התחלתי לקרוא ככה
(מהערות שלך), אח"כ כבר הייתי ככה
, התרגום שלך כל כך יפה, ואני חושבת שהשמשת במילים יחסית יפות (אולי חוץ מ "חבילה" שלא כל כך אהבתי) את הפיק שלך קראתי בעינים דומעות
, מזלי שאף אחד בעבודה שלי לא ראה אותי. התאורים שלך כל כך אמיתים ומרגשים, ויש לך שם משפטים שפשוט המיסו אותי. אני אוהבת לקרוא איך מתפתחת העלילה, את תאורי המקום ואת תאור הרגשות שלהם, מדהים! אני פוש נהנית לכתוב את מה שאת כותבת. מה המורים שלך אומרים על הכשרון שלך?, אני בטוחה שאת הפיקים האלו הם לא רואים
, אבל אחרים הם כן.

קראתי מההתחלה קצת ../images/Emo41.gif

אבל אז עצרתי לא יכולה לקרוא עוד >< שונאת יאוי משום מה...תמימה מתוקה שכמותי

למעלה