יש למישהו דם AB+???

etilly

New member
יש למישהו דם AB+???

אם כן.......... " חבר שלנו, בחור בן 30 ,צריך לעבור השתלת מח עצם ומחפש תרומות דם דחוף ! אם ידוע לך על מישהו עם דם AB+ בריא שלא לוקח תרופות ומוכן לתרום דם נודה לו אם יצור קשר עם יפעת בטלפון: 475477 -064 או שייגש לבנק הדם בבי"ח תל השומר ויגיד שהתרומה היא עבור ערן נדיר הנמצא במחלקת השתלות, שעות פתיחת בנק הדם: א'- ה' - 08:30-15:00 ד' - 11:00-18:00 אם ברצונכם לברר מה סוג הדם שלכם, תוכלו לעשות זאת (במידה ותרמתם פעם דם) בטלפון: 5300400-03 - בימות השבוע בין השעות 14:00-15:00 ככל שתפיצו יותר הסיכויים להציל את הבחור גדולים יותר. במידה ואתם יודעים על מישהו עם סוג דם כזה ניתן להתקשר ישירות ליפעת בטלפון הנ"ל או לדורון בטלפון 652319-068 אני מתקשרת מחר..........

מתרגשת

New member
מצטערים אנחנו לא יכולים לעזור

למרות שהייתי שמחה אם כן... אנחנו כולנו O+ מאחלת לערן החלמה מהירה ושיימצא התורם הנדיב במהרה

nush1

New member
O לא יכול לתרום לכולם?

עד כמה שידוע לי O יכול לתרום לכולם אבל לקבל רק מ O מצטערת, יש לי B+ מקווה שימצא תורם/ים

דודידו14

New member
יש אפשרות לבצע את התרומה באזור

ירושלים? לי יש AB+ , אבל אין לי אפשרות להגיע לתל השומר. חוץ מזה, מותר לאשה מניקה לתרום דם? אם התשובה לשתי השאלות חיובית, אשמח לתרום

אז ככה.....

אבא שלי בעל AB+ אבל הוא לוקח תרופות ל
(עבר ניתוח מעקפים לפני 8 שנים)...לפי המודעה הבנתי שאי אפשר אבל נברר את העניין. אמא שלי (בעלת כרטיס תורם-דם) ואני סוג O- והבנתי שאנחנו יכולות לתרום לכולם אז מחר על הבוקר תבוצע שיחת
היישר לבנק הדם. מקווה מאוד שנוכל לעזור הרבה בריאות לבחור !

sharonik

New member
המייל הזה רץ האינטרנט כבר המון זמן

התקשרתי כבר לפני שבועיים ואמרו שכבר לא צריך.

למעלה