יש לכן רשת הצלה?

יש לכן רשת הצלה?

משהו או מישהו ש"מציל" אתכן שקשה?
ומסבירה למה אני שואלת...מחפשת רעיונות ותמיכה. אז ככה:
קמתי הבוקר מאוחר, התארגנתי במהירות לעבודה ו...."לא הרגשתי רעבה" ובמקרר שממה.
החלטתי ששני יוגורט. תפוח ואפרסק יספיקו עד שאגיע הביתה.
וזהו שלא.
הרעב הכה קשות והפיתוי היה גדול לאכול משהו שלא נמצא בתפריט שלי וקל להשגה ( כמו בייגלה בדוכן ממול ), לא היה לי זמן ל"ארוחה אמיתית" כי הייתי צריכה ללכת להרצות חצי שעה אחרי.....

רעיונות בבקשה!
תודותי מראש.

יעל י

New member
אולי...

להכין קבוע ערכת חירום יבשה שתהיה באוטו.חטיף דגנים,קרקרים,פרי כלשהוא,שקית מרק וכו'.
אין סופר בסביבה?אז קונים משהו קל.

לי אין רשת הצלה.מנסה לתכנן והמון סומכת על המזל ולא על עצמי.

דבר והיפוכו

להכין ערכת חירום באוטו היא רעיון טוב וזה אומר שאת סומכת על עצמך.
הכנת הכל, תשתמשי בשעת צורך.
לסמוך על המזל זה מתכון וודאי לכשלון
אלא אם כן
את יודעת שאת מזליסטית ותמיד המזל משחק 6:6 איתך
ואז
החיים דבש ולא צריך רשת בטחון.
לא כן?

רשת ההצלה שלי - תכנון, גמישות ו......דמיון

יש לי כבר מספיק נסיון חיים כדי לדעת מה יש לאכול במקום העבודה, מה קורה בצהריים וכמו שאת יודעת.....אני מתוך החלטה לא אבל ממש לא אנורקסית.
שני יוגורט, תפוח ואפרסק הם אוכל מעולה, טעים, משובח וכל מה שאת רוצה אבל זה קצת רחוק מלהספיק מהבוקר עד שעות אחה"צ המאוחרות.
רשת ההצלה שלי היא התכנון. מכיוון שזה לא תמיד עובד ולפעמים יש הפתעות אז נכנסת הגמישות.
במקרה שספרת עליו,......אני אוהבת בייגלה. לא רואה בזה אוכל רע. מעדיפה כאלה שאני אופה לבד אבל אם הייתי במצב שלך, זו היתה בחירה מוצלחת.
ולמה זה פיתוי? תחליפי את הלקסיקון לבחירה. וכאן נכנס הדמיון או החשיבה המהירה שמסייעיים לי לחלקיקי שניה בבחירה.
אני עושה שיקול מהיר: מה טוב לי יותר? לאכול בייגלה ולשבוע או ללכת להרצאה ולאכול בעוד שעה וחצי או יותר?
אני בודקת עם עצמי את שתי האופציות. אני בוחרת בזו שבה אני מרגישה טוב יותר
זו רשת הבטחון שלי.
זו בעצם אסטרטגית האכילה שלי.
היא עובדת נפלא.

תודה לכולכן

אני משתרשרת לורדה אבל מודה לכולכן חברות על התגובות והרעיונות איך להתכונן ולמנוע את הפעם הבאה.
אכן אנסה לתכנן ( גם בבקרים הלוחצים והעייפים ) את התזונה לכל היום ואכין מנת חרום למקרי רעב קיצוני........

לילית462

New member
אני מחזיקה בדרך כלל בתיק חטיף אנרגיה

כזה אחד שמורכב בעיקר מדגנים ופחות מסוכרים.
חטיף כזה עם כוס קפה "מסדר" אותי לשעה-שעתים ואני תמיד משתדלת שיהיה לי בתיק אחד כזה ליתר בטחון.

אני חושבת שכמו שכתבו האחרות תכנון זאת רשת ההצלה הכי חשובה. בשבילי, תכנון מתחיל לא בדקה לפני שיוצאים מהבית אלא כשמכינים את רשימת הקניות השבועית.

למעלה