יש לכם
?

hot3tv

New member
../images/Emo58.gif ספוילרים לפרק אחרון!! ../images/Emo58.gif

הספוילרים האלו אמיתיים!!! 1. נתן ונטלי יהיה זוג מאוהבים! ו...... www.bubot.up2.co.il www.bubot.up2.co.il www.bubot.up2.co.il www.bubot.up2.co.il www.bubot.up2.co.il www.bubot.up2.co.il www.bubot.up2.co.il www.bubot.up2.co.il www.bubot.up2.co.il www.bubot.up2.co.il www.bubot.up2.co.il www.bubot.up2.co.il www.bubot.up2.co.il www.bubot.up2.co.il www.bubot.up2.co.il 2. הפרק האחרון מסתיים בטקס "דוגמנית השנה". הזוכים בפרסים הם: דוגמנית השנה היא מרי, דוגמן השנה הוא אדם, צלם השנה הוא עמית. עמית חזר להיות עם קרן ובאמצע הטקס מודיעים לו שירדו לקרן המים. בפרק האחרון, דנה - הרוצחת מתכוננת לרצוח את מרי. כשמרי עולה לבמה לקבל את הפרס, דנה שעולה לבמה עם אריק מוציאה בסתר מזרק מהתיק ורגע לפני שהיא דוקרת למוות את מרי, תומר נכנס עם יובל ושוטרים נוספים, השוטרים עוצרים את דנה ותומר מזיז מהר את מרי. דנה אומרת לאריק שהיא רצחה את קים ונופר בשבילו ואיר צועק עליה ולא מבין איך היא עשתה את זה. בובות האתר הישראלי - www.bubot.up2.co.il

יש לכם ../images/Emo58.gif ?

שרשרו אותו כאן
ולא לשכוח לשים את האיקון
לפני כל הודעה

../images/Emo58.gif ספויילר צפוי?!

אריק אומר לדנה שהוא לא מעוניין בתינוק? כלומרר דנה נכנסת להריון דנה מקנאה ביחס של אריק למרי וכועסת שהוא לא רוצה את הילד שלהם שוטר לוקח את הנייד של גיא ומתקשר למויש גיא כנראה יעשה משהו לא חוקי דבר שיחייב התערבות של עובדת סוציאלית שתצטרך להחליט למי גיא ילך היועצת תראה את מויש והרצל בקטע אינטימי ותחליט שעדיף לגיא לגור עם עמליה ה"נורמלית"

מיתר ?

אני חייבת להודות שכל הספוילרים שלך נלקחו מהאתר הרישמי. כך שלצערי הרב אני קצת אוסרת עלייך להביא את הספוילרים ואם אתה מביא בתנאי שאתה נותן קרדיט לאתר הרישמי של "בובות". ודבר איתי על המסנג'ר -

hot3tv

New member
אני מחובר תתחברי את..

אני מחובר למסנג'ר תתחברי..

Shmal

New member
זה לא פעם ראשונה

הם עשו את זה גם עם הרצח של נופר , ס ת ו מ י ם .

Shmal

New member
../images/Emo58.gifהשערה + ספוילר../images/Emo58.gif

הספוילר כמובן שדנה היא הרוצחת כמו שיש בתמונות באתר הרשמי. בקיצור, ידוע למה דנה תרצח את נופר וידוע גם למה את מרי. אבל למה את קים ? בואו נהיה יצירתיים ! השערות : א.היא קנאה שקים עשתה לאריק מבטים וחששה שאריק יידלק עליה כמו על שרון ב.יש לה איזה סוד אפל בעבר עם קים ג.היא ניסתה להיות שלי גפני ואז היא הבינה שהיא איפרה את קים כל כך גרוע אז היא הרגה אותה אחרי זה ... חחח

מיתר ? נכון שלקחת את הספוילרים.

מהאתר הרישמי של "בובות" ? ואם כן... אני מבקשת ממך למחוק אותם מהאתר שלך או לפחות לתת להם קרדיט

למעלה