יש לכם רעיון?

מיסטרמר

New member
גם אם אתעלם ממה שאנשים כתבו

בשורה התחתונה, הן לא שיתפו פעולה כמוך וכמו חברה שלך.

בלי קשר לדומה מושך דומה, יכול להיות שהן פשוט

לא רציניות ובוגרות כמו הרוב מהאתרים ב:להגיד לא.
זה לא הן זה אתה יתכן. גם אם אתה עשיר וחתיך.
בגלל זה הן הגיעו לגיל הזה, עכשיו הן כבר יותר לחוצות
אבל לא פחות בררניות עדיין, הן רוצות דייט מושלם מההתחלה
כי אין להן זמן לבזבז, ועדיין לא בוגרות מספיק לקשר.

אתה תשרוד ותצליח. גם אם זה בגללן או לא. למה?
כי אתה ממשיך לצאת בלי קשר לתוצאה, תדאג רק להנות.

SupermanZW

Well-known member
כגודל הציפיות גודל האכזבות

אתה פשוט סירבת לקבל את מה שהן אמרו לך ולכן הסקת שאינן רציניות.

הראשונה אמרה לך כבר בדייט הראשון שאינה רוצה להביא ילדים לעולם, אתה הבנת את זה רק בדייט השלישי, לא הייתה לך שום סיבה להניח שהיא לא הייתה רצינית. היא הבינה שאתה רוצה ילדים והיא לא והחליטה להפסיק, זה לא הופך אותה ללא רצינית.

זיהית שהשניה מתוסבכת ולא מתאימה לך עוד לפני שנפגשתם, אתה ניסית והצלחת לגרום לה להיפגש איתך למרות שידעת שזה חסר סיכוי, היא הבינה מאוחר יותר ממך את מה שאתה הבנת כבר בהתחלה ומלכתחילה לא ממש רצתה להיפגש איתך אבל שוכנעה אחר מאמצים מצדך, זה לא הופך אותה ללא רצינית (אלא אם כן תאמר שהעובדה שנאלצת לשכנע אותה להיפגש איתך הופכת אותך ללא רציני גם כן מכיוון שידעת מראש שזה לא ילך וסתם בזבזת את זמנך ואת זמנה) אלא רק אומר שאינכם מתאימים זה לזו.

גם אם השלישית הדייט לא זרם והבנת שאינכם מתאימים, לא היה צורך בדייט השני, מקרה די דומה לזה שעם השנייה.

עם הרביעית גם כנראה לא ילך, שיחה על האקס בדייט הראשון זה לא מבשר טובות.

אתה מנסה בכוח להתעלם מתחושות הבטן והאינטואיציות שלך ונוטע בעצמך תקוות שווא ומנסה לשכנע נשים שלא רוצות להיפגש איתך להיפגש איתך בכל זאת ולכן מתסכל את עצמך. כשתפסיק לפעול מתוך ייאוש ותתחיל לפעול בהיגיון ולהקשיב לאינטואיציות שלך הכל ילך לך יותר טוב.

צודק + נקודה למחשבה לפותח השירשור,

לא מבינה למה מישהי שלא רוצה ילדים היא בהכרח לא רצינית, יש הרבה זוגות שנמצאים ב״מערכת זוגית רצינית״ , וחיים באושר ועושר בלי ילדים, מתוך רצון ולא מתוך הכרח.

מיסטרמר

New member
חיפשתי שוב ושוב

את רצף האותיות "רצינ" בהודעה המקורית שלי ולא מצאתי וזה מכיוון שלא הזכרתי, אפילו לא ברמז, את נושא הרצינות, זה משהו שסופרמןZW ואת הסקתם ממה שכתבתי. זה שלכם, לא שלי ולכן אין לי איך להגיב לזה.

הגעתי מהראשי, קראתי שוב את ההודעה שלך,

ואכן לא הזכרת את המילה רצינית, מכיון שאין לי סיבה להכניס לך מילים לפה, אני מניחה שתפוז החליטו בעצמם לעשות פרומו להודעה שלך עם השימוש במילה רצינית,אז טענות אתה מוזמן להפנות אליהם. דבר שני, גם בלי קשר לרצינית או לא, אני עדיין חושבת שבחורה בת 32 זכותה לא לרצות ילדים, זה לגיטימי, אין בזה פסול, ואין כאן עניין של גיל, אלא של נקודת מבט אחרת על החיים, ואת זה היא כבר אמרה לך בפגישה הראשונה, סתם ביזבוז זמן לצאת לדייטים נוספים כשרואים שיש מחלוקת בנושא כל כך מהותי.

מיסטרמר

New member
מכיוון שיש הרבה נקודות לא נכונות

במה שכתבת, יהיה לי קשה להגיב לזה. סורי.

מיסטרמר

New member
הנה דוגמה חדשה ממש מעכשיו

שלחתי הודעה למישהי. חזרה אלי עם מייל. שלחתי לה מייל שאני מעדיף לדבר בטלפון, הוסיפה אותי בפייסבוק.

ראיתי שהיה לה יומולדת לפני שבוע אז איחלתי מזל טוב ושאלתי איך היא חגגה. ענתה שהיא לא בתקופה טובה ולכן היא לא נלהבת לחגוג יומולדת, מכאן ללהבין שבעצם אין בשביל מה להיפגש, הדרך הייתה קצרה.

שוב, שאלה תמימה מבחינתי, העלתה מהצד השני את העובדה שבעצם היא לא במצב של להכיר עכשיו... ואני קיוויתי שהקארמה שלי תשתנה אחרי פירסום ההודעה פה

למעלה