יש לכם רעיון

יש לכם רעיון

בשבילי ? לדבר הבא: מסיבות שלא זה המקום לפרטן (תאמינו לי שאני האחרונה שאם לא היו אילוצים הייתי עושה דבר כזה..)אני עתידה לשלוח ברכת יום הולדת למישהי דרך המייל. לא סתם מישהי. מישהי יקרה לי מאוד מאוד מאוד. בין המעטים היקרים לי ברמה שא"א לתאר. עכשיו... כמובן שתהיה ברכה לאחר היומולדת שהיא תקבל מושקעת ועם משמעות וכו´ ולכן הברכה דרך המייל צריכה להיות יותר קלילה,מצחיקה אם תרצו, כיפית-כזו שעושה שמח בלב. בכל זאת יום הולדת :) אבל אני לא רוצה לכתוב רק : הי X, מזל טוב ליומולדת, אוהבת Y. חשבתי בהתחלה על סוג של סרטון שאכין או שאולי אתן לכמה ילדים קטנים וחמודים :) לשיר או משהו אבל מאחר ואני ומחשבים זה לא בדיוק הזיווג המוצלח ותמיד אני נתקעת,מנסיון עבר, ולא מצליחה לשלוח קבצים גדולים דרך מייל אז הרעיון יורד מהפרק. יש עוד רעיונות? אני יודעת שעמוק עמוק בתוך כל אחד מכם מסתתר לו איזה רעיון מקורי ומפתיע... תודה רבה מראש

KarinDi

New member
כמה רעיונות

- אפשר לשלוח בכל שעה מייל עם עוד איחולים - אפשר לשלוח בכל שלב ביום תמונה מתאימה- נגיד כוס קפה בבוקר, א. צהריים, כוסית יין בערב וכו...ככה תרגישי שאת שם :) - אפשר להצטלם או לצלם אנשים קרובים עם שלטים שמריכיבים יחד ברכה קצרה וחמודה ולהכין מזה מצגת. - אפשר לעצב ברכה רצינית בסקראפבוק דיגיטלי - אפשר להכין לה קובץ עם מלא קישורים לאתרים שאת חושבת שהיא תאהב - אפשר להקדיש לה שיר. - את לא חייבת לוותר על הסרטון- אפשר להעלות ליוטיוב ולשלוח לה רק קישור

תודה על

הרעיונות הם ממש טובים אבל כבר החלטתי על רעיון אחר רק צריכה לחשוב איך לבצע אותו, יש לי בול שבוע. לקחת כל מיני דמויות מפורסמות כאלה שהיא אוהבת או רלוונטיות וכל דמות כאילו מברכת אותה ליום הולדתה ובסוף בסוף אני אשים תמונה של ילדים מתוקים (של בת דןדתי) שהיא מכירה מהסיפורים שלי וכל אחד מהם יחזיק בלון עליו תהיה מילה שמרכיבה ברכה... אבל...מה הבעיה? שהבנתי שלשלוח מצגת בפאואר פוינט זה לא תמיד עובר במייל אם המצגת כבדה והיא מן הסתם תהיה אז איך אני יכולה להעביר מצגת במייל?

KarinDi

New member
לרוב זה עובד

תקפידי להקטין את התמונות לגודל נורמלי לפני ההעלאה למצגת...

למעלה