|יש לכם פיג'מות

Jen74

New member
../images/Emo183.gifבחורף קר, בעיקר בלילה ובשביל זה יש לנו

פיג'מות
כולם מוזמנים למצעד הפיג'מות החורפי של פורום הפיג'מות בתפוז.
אם יש לכם, להורים שלכם או לאחים שלכם איזו פיג'מה מיוחדת, מצחיקה, נעימה והכי חשוב, מפנקת, מחממת וחורפית במיוחד - צלמו אותה או הצטלמו כשאתם או לבושים באותה פיג'מה (כמובן, שאם היא לא שלכם ומוכנים לדגמן עבורכם - אז עדיף). אם יש לכם פיג'מה כמו שלובשים חברי להקת "הפיג'מות" תיזכו להאדמה בפורום למשך שבוע. בנוסף לתמונה של הפיג'מה, ספרו לנו מי קנה את הפיג'מה, איפה ואיך אתם בוחרים בכלל פיג'מה כשאתם הולכים לקנות אותה וכשאתם באים בערב לארון להוציא פיג'מה, למה אתם בוחרים דווקא את הפיג'מה המסויימת הזאת.

Jen74

New member
למשל כמו של השלישייה הזאת...

את התמונה הזאת מצאתי בגוגל...

הדר 1992

New member
יאאא איזה יפים הם :-O

ולאחים שלי יש פיג'מות כמו של "הפיג'מות" חחחחחחח XDD

Jen74

New member
נו, אז למה את מחכה? תעלי תמונות שלהם

בפיג'מות. אל תדאגי, אפשר לפרסם בלי פנים, רק גוף לבוש בפיג'מה.

אני והפיג'מה שלי

מי קנה? ההורים שלי. איפה ואיך אני בוחר? בגיל שלי כבר אין פיג'מות.אני מסתדר עם גופייה ומכנסיים מפיג'מה ישנה(אחי מצלם לא משהו ולכן רואים חלק מהמכנסיים). למה אני לובש דווקא את הפיג'מה הזו? כל שאר הביגוד שאני ישן איתו נראה מצ'וקמק. בקיצור, סתם פיג'מה רגילה.

Jen74

New member
יש לי רעיון לשיפור מראה הפיג'מה

כמובן רק אם ההורים מרשים לך: אפשר לקנות צבעים שמיועדים לבגדים ולקשט את הגופיה הלבנה. להוסיף כיתוב אולי לעשות הדפס, ברוב המקומות זה 5 שקל להדפס. ואז תהיה לך חולצת פיג'מה בעיצוב אישי במקום סתם גופיה לבנה ארוכה.

Jen74

New member
צילמתי את עצמי במצלמת הנייד בפיג'מה שלי

עכשיו נשאר לי רק להוריד את התמונה למחשב ולהעלות לכאן. אין לאף אחד בפורום הזה (מכל החמישה שגולשים כאן) פיג'מה או משהו דומה לפיג'מה? אחים עם פיג'מה? אמא בפיג'מה? משהו??? תגידו, אתם ישנים עירומים? בחורף?

Jen74

New member
סוף סוף אני והפיג'מה...

בקרוב אצלם כמה פיג'מות של הילדות, עם או בלי הילדות בתוכן
ואביא לכאן. שימו לב לקישוט הפרחים בפיג'מה שלי

Jen74

New member
|יש לכם פיג'מות../images/Emo35.gif

בואו נראה למי יש פיג'מה הכי מגניבה...

למעלה