יש לכם פורום מקסים

יש לכם פורום מקסים

לא ידעתי שיש פורום כזה וניגשתי בגלל הפירסום בדף הראשי. מאיר בנאי אמן מענין שתמיד כיף לי לשמוע את הקול שלו, יש בו משהו עצוב ושמח באותה המידה. האם תוכלו לתת קישור למקום שאפשר לקרוא את הביוגרפיה שלו? תודה מראש. נ.ב. הפורום מנוהל בצורה מאוד נחמדה ומזמינת פנים. עלו והצליחו!

המון המון תודה ../images/Emo24.gif

דבר ראשון, אני איידע אותך שהשבוע בדיוק הפורום חוגג שנה וכתוצאה מכך יש פעילויות רבות ופרסים.. מאתמול עד יום רביעי יש חידון נושא פרסים (עדיין אפשר לענות על השאלות של אתמול עד היום ב-11:30 ככה שלא איחרת את המועד..
) חוץ מזה, אנחנו גם מחלקים כרטיסים להופעה של מאיר ביום רביעי בבארבי בת"א.. וביום חמישי, שזהו יום השנה, צפויות כמה הפתעות נחמדות
אם משהו מזה מעניין אותך את מוזמנת ליצור איתי קשר.. לגבי הביוגרפיה: כאן בפורום יש כמות מידע עצומה של מילוני מונחים, מאמרים, סיקורים וכו' ואני אתן לך את הדף שערכתי לו בויקיפדיה,שם יש גם קישור לפורום שלנו ולדף שלו בשירונט (שעידכנתי וכיום יש בו את כל המילים של כל השירים של מאיר..) ואם עדיין יהיו לך שאלות (בנושא הקריירה שלו כמובן..) אני כאן כדי לענות..
המשך שבוע נפלא ואנחנו נשמח לשמוע ממך בקרוב שוב.. (אולי כבר היום עם החידון..
)

ימית 78

New member
ברוכה הבאה...

הגעת למקום הנכון, ואם זה כך את יודעת מוזיקה איכותית מהי...אז תהני תשתפי ותשתתפי אחלה פורום אחלה אנשים ו...אחלה זמר..!

למעלה