יש לכם עצה?

1Shadow

New member
יש לכם עצה?

בזמן האחרון גיליתי שהתאהבתי במישהי מבוגרת ממני שידוע לי שאין לי סיכוי איתה כי היא סטרייטית (ובמערכת יחסים עם מישהו אחד כבר הרבה זמן). זה ממש מוזר לי לפנות לאנשים שאני לא מכירה לעצה אבל, יש למישהו עצה מה אני עושה לעזאזל??

א ב ד ו ן

New member
מה אני הייתי עושה?

אני יודעת שאולי את לא רוצה לשמוע את זה.... אבל קודם כל עזבי את הגיל.. הגיל לא משנה... היא תפוסה... היא סטרייטית... אני לא יודעת ממש מה להגיד לך אבל אולי הכי טוב בשבילך כדי שלא תיפגעי זה אולי שתעזבי את הנושא? תשכחי ממנהה.....

miss tamborin

New member
תראי...

עזבי אםם לא נתיחס לגיל. 1.היא סטרייטית-היא לא בשבילך. 2.היא במערכת יחסים-כלורמ גם אם היא לא הייתה סטרייטית היא פשוט מחוץ לתחום. עצתי לך?-תשכחי ממנה, אין לך ברירה אחרת..פשוט עברי הלאה...

א ב ד ו ן

New member
תראי: ברור שזה יהיה קשה...

ככה זה בהתאהבות.. הקטע הכי קשה זה להתנתק... אם בכלל.. אבל בקטע הזה אני אישית חושבת שאין לך ברירה... לכי תמצאי שמישהי אחרת פנוייה... ולא סטרייטית:)

To Die For Love

New member
אני מסכים עם מיס טמבורין...

אם היא במערכת יחסים אז לזוז אחורה.. כאילו את לא יכולה להיות בטוחה אם היא סטרייטית ישרה... אולי יש לה טיפה נטיות.. כמוני למשל.. אני לא הומו.. ויש לי חברה.. אבל אני דו.. כאילו אין קשר אם היא בקשר (פשש)... כל הקטע הוא שהיא במערכת יחסים... ואם תנסי משהו זה יכול לדפוק אותך וזה לא יהיה נחמד.. וזה יכול גם לדפוק לה ת'מערכת יחסים... אם את רוצה "לשכוח" ממנה או שתמצאי מישהי אחרת... תיצאי למועדונים מסיבות תעשי כיף... או ש.... תימצאי מישהי אחרת... או שאם יבוא לך מישהו אבל אני לא מציע את זה...

למעלה