יש לכם עוד 3 ימים להגשת הפאנפיקים מאיה- סיימת את שלך
מ מ כ ו ש פ ת New member 30/4/02 #1 יש לכם עוד 3 ימים../images/Emo70.gif להגשת הפאנפיקים מאיה- סיימת את שלך
ק *קליאו* New member 1/5/02 #3 כן, סיימתי כבר... רוצות לקרוא קודם? אני אשמח לתגובה.. זה הפיק ה הראשון שכתבתי.. ותגידו- אפשר להכניס לתחרות יותר מאחד? כי יש לי אחד שאני די אוהבת והכל, רק ש.. ובכן, יש לו בעיה אחת. אז אם אני אוכל להכניס עוד אחד, אמנם פחות יפה לדעתי, אבל חסר הבעיה המסויימת הזו אני אשמח. רק תגידו לי אם אפשר... וכמה אנשים בכלל כתבו פיקים?
כן, סיימתי כבר... רוצות לקרוא קודם? אני אשמח לתגובה.. זה הפיק ה הראשון שכתבתי.. ותגידו- אפשר להכניס לתחרות יותר מאחד? כי יש לי אחד שאני די אוהבת והכל, רק ש.. ובכן, יש לו בעיה אחת. אז אם אני אוכל להכניס עוד אחד, אמנם פחות יפה לדעתי, אבל חסר הבעיה המסויימת הזו אני אשמח. רק תגידו לי אם אפשר... וכמה אנשים בכלל כתבו פיקים?
Y YaLdoNet 4 EveR New member 1/5/02 #4 תוכלו להכניס כמה פיקים על../images/Emo15.gifשתרצו אמצתי ת´רעיון *הבאגט אישר* והאמת היא שאנחנו מאוכזבות כי בקושי כתבו לנו... אולי ניתן לתחרות עוד איזה חודש- חודש וחצי? מה את אומרת מיש? *אהמ* *יש לי פיפייייי * LUV אופיר
תוכלו להכניס כמה פיקים על../images/Emo15.gifשתרצו אמצתי ת´רעיון *הבאגט אישר* והאמת היא שאנחנו מאוכזבות כי בקושי כתבו לנו... אולי ניתן לתחרות עוד איזה חודש- חודש וחצי? מה את אומרת מיש? *אהמ* *יש לי פיפייייי * LUV אופיר
ק *קליאו* New member 1/5/02 #5 Go shfufizzz../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif&../images/Emo34.gif חחח.. עזבו, דניאל תבין.. HEHEHE {מעניין מה מייג´ן יגיד על ההשוואה המעניינת }
Go shfufizzz../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif&../images/Emo34.gif חחח.. עזבו, דניאל תבין.. HEHEHE {מעניין מה מייג´ן יגיד על ההשוואה המעניינת }
ק *קליאו* New member 2/5/02 #6 בהההההההההההה../images/Emo70.gif זה למחר *נלחצת* זה עדיין ללאאאא מוקלדדד... ו.. ו.. ו.. זה למחר בסוף