יש לכם סיפורי

posedon1

New member
יש לכם סיפורי

בגידה אמיתיים אבל מעניינים .... הנישואים עם אישתי התחילו בבגידה .... הינו שני זוגות חברים שחברה שלי היתה חברה טובה של החצי השני ... בגדנו ..בגדנו .... עד שנימאס לנו והחלטנו להפרד כל אחד מהחצי שלו ונהינו זוג עד שהתחתנו ... ועכשיו .... בוגד אבל בטוח לא אפרד.....

mar nina

New member
ברור שבוגד

כי מי שהתחתן עם האישה שאיתה בגד, ימשיך מן הסתם לבגוד. רק מפליא אותי שהיא לא חשבה על זה. או שכן, והיא זורמת...

posedon1

New member
אל תשכחו .. כי

זו היתה גם הבגידה שלה .. לא רק שלי ... ובוגד כן כניראה תמיד בוגד .. כי בשלב מסוים מחפש שוב ריגושים וטעמים אחרים

אז לך על סופלה שוקולד...

לא חייב בשביל ריגושים וטעמים אחרים . לתקוע ת'לשון או תזין במקומות אחרים .

posedon1

New member
מרגש?

סופלה שוקלד במקום זיונים .... ריגושים ???? זה מה שמרגש אותך .... סופלה ? טוב כול אחד והריגושים שלו ...כניראה התחנה משבשת משהו ..תצא לעלם החופשי

לא מתפשרת כלל

Well-known member
מה לעשות

אני אדם מאד אוראלי ומכיון שכך, אוכל מאד עושה לי את זה
בעיקר הוא הוא מתוק (ואם בא לך להפניק אותי ממש- כדור גלידה פרג, עליו אני כבר מפנטזת מיום שבת, יעשה ת'עבודה). חוץ מזה- לא זכור לי שכתבתי שאני לא מתרגשת מזיונים.

posedon1

New member
התשובה היתה דוקא למנהל התחנה שאמר על הסופלה

שהוא מעדיף סופלה .... ולך ניראה את האפשרות לשלוח גלידת פרג לפינוק....

שכחתי שאני מדבר עם "אל-הים"

אבל לעניין, בעולם החופשי שלי אפשר להתרגש גם , מזריחה, מסרט, שיר טוב, או כל דבר שקשור בחיים עצמם , שאצל רבים אחרים זה לא מובן מאליו ,,משפחה, ילדים בריאות, , וכמובן כל דבר אחר....מה רע בארוחה טובה?ותתפלא גם סקס... אבל אני מניח ש בחיים של כל אחד סדר עדיפויות שונה..אצלך כנראה אתה מיחס חשיבות רבה מדי למרדף/כיבוש אחרי זיון באינטרנט , או בכל מקום אחר , .. על פני דברים אחרים
, אושר לא תמצא "בשדות זרים".והיית אמור ללמוד לא לחזור על "הטעויות " שהובילו אותך לפרק ב בחיים ... ניסיון החיים כנראה לא עזר במקרה שלך. רוצה עולם חופשי ,תתגרש פעם שניה. נראה לי שאתה יותר בכיוון אל-טיזכן .

posedon1

New member
מחשבות עצובות ...

תתעורר ... תקרא נכון ... ותחשוב .... להתרגש מהטבע מילדים ומטיולים זה דבר אחר...אבל אין לזה קשר למה שכתבתי ..... אני עם אישתי המון זמן התשוקה קיימת אבל הכל רגיל אין את פרפרי הבטן שהיו פעם .. אבל אתה כניראה לא מבין כי פשוט אתה עדין לא שם כניראה צעיר / או ניבגד ..... כאן אני ממש לא מחפש כלום כי כולם וירטואלים ולא אמיתיים ... גבר / אישה ..מי יודע מי נמצא מאחורי הניק....(גם לא שלחתי מסרים ). כן ודבר נוסף ..... אוכל ממש לא מרגש אותי .....אני בשלן מעולה אני המלך במיטבח ..אישתי לא ניכנסת לשם היא רק מוזמנת לשם כשאוכלים אבל הוא לא מרגש לא תיראה אותי מתרפק על אוכל ... לסיום .. אחלה שיר וסרט חובה ליראות . שיר

יש לי רק סיפורי בגידה משעממיים ../images/Emo63.gif

לפעמים כשאני לא מצליח להירדם אני מספר לעצמי את אחד הסיפורים ונרדם תוך שניות

סתם סקרנות

אחרי 7 שנים כשיש לך את הפרספקטיבה על המקרה אתה ממליץ לנסות את העניין או שעדיף לא להכנס להרפתקה?

למעלה