יש לכם מושג??

סקרן02

New member
יש לכם מושג??

שלום לכל האינטימים , יש לי שאלה שמאוד מסקרנת אותי: ממה שאני יודע מין אוראלי עלול להדביק באיידס את המעניק, כלומר זה מסוכן לקיים מין אוראלי במגע מזדמן או אם מישהי שאתה לא יודע מה מצבה הבריאותי , רציתי לדעת איך אתם המנוסים מתמודדים עם כך? אתם לא מקיימים מין אוראלי במגעים מזדמנים או שאתם לוקחים את הסיכון(למרות שאני מניח שבזיון עצמו כולם דורשים קונדום)?? תודה ויש לכם אחלה פורום.

איידס

אני מצרפת לינק לאתר רפואי בו יש מענה על נושא הדבקות באיידס באמצעות מין אוראלי. חשוב לדעת. לכולם: http://www.infomed.co.il/aidsInfo.htm#how סקס אוראלי ללא הגנה מזמין הידבקויות במחלות נוספות מלבד איידס (הרפס לדוגמא). והאמן לי שיש כאלה בשפע שם בחוץ, לכן - גם בסקס אוראלי חשוב להכיר היטב את הפרטנר ולוודא שאינו נושא איתו מחלות ממחלות שונות.

תבור.

New member
הגנה

קראתי פעם מאמר בנושא ועקריו שמין אוראלי יש בו סכנה להדבקויות כולל איידס לגבר - שימוש בקונדום מגן (הטעם לכך יש פתרונות ) לאשה המקבלת מין אוראלי- המליצו להשתמש במגן שניתן לרכוש בבית מרקחת. ניסיתי לא מצאתי אולי מישהו מכיר יודע ?

הגנה.. עם חיוך ../images/Emo8.gif

הגנה מושלמת לסקס אוראלי עם אישה - ת´שה לה זה חמוש במסכת אב"כ. נשבעת לך המיקרובים לא יעברו.. למה לא להלביש קונדום של גבר על הלשון ולגמור עם זה?
בעצם.. אז השפתיים נשארות חשופות. טוף! המסקנה היא להלביש שקית זבל על הראש לפני שצוללים אל בין ירכיה הבלתי מוכרות של אישה! עכשיו ברצינות. גמני שמעתי על הקונדום הנשי. שמעתי שהוא זוועתי. חסר תחושה לשני הצדדים. עדיף לחכות קצת ולעשות בדיקה מאשר סתם לבזבז אנרגיה..

למעלה