יש לכם מושג אם.......

יש לכם מושג אם.......

מתכננים עוד סדרה של csi? למשל csi לוס אנג'לס או משו? סתם אני שואל מיתוך סקרנות.

cherryblossom

New member
אמממ...

במקור היו מתוכננות ארבע סדרות. וגאס, מיאמי, ניו- יורק ועוד אחת שתתרחש או בלוס אנג'לס או בניו- אורלינס. אחרי שניו- יורק התחילה (או אולי אפילו לפני), החליטו לוותר על סדרה רביעית.

צריך לסיים אחת מהשלוש

ורק אחרי זה להתחיל אחת חדשה וטובה, שלא תהייה כמו מיאמי או NY שתהייה רצינית וטובה כמו וגאס!

מה רע במיאמי וניו יורק?

את אומרת שצריך ךסיים אחת מהשלוש כדי שהיא תיהיה טובה כמו וגאס ולא כמו מיאמי וניו יורק, ואני שואל, מה רע במיאמי וניו יורק? אני דווקא חושב שוגאס כבר עשתה את שלה וצריך להפסיק אותה ולעשות עוד אחת במקומה, די 7 עאונות וגם ה 8 בדרך, זה כבר טחינת שכל, אני חושב ש csi לאס וגאס עשה את שלו, ולכל התחלה יש סוף. ולפי דעתי וכבר אמרתי את זה מיליון פעם פה, csi מיאמי כרגעעעע הכי טובה מבין שלושתם. והפרק האחרון של ניו יורק שהיה בערוץ 1 היה ממש ממש ממש טוב. בקיצור אני לא אומר שוגאס רעה ולא טובה, אני רק אומר שהיא כבר מיצתה את עצמה, גם השחקנים, וגם הסידרה עצמה. אני יודע שייחלקו עליי כאן הרבה אבל זאת דעתי.

hadas 14

New member
אחת שחולקת...

גם אני אוהבת את מיאמי מאוד ואני חושבת שהיא הכי טובה אבל CSI לאס וגאס בשום פנים ואופן לא צריכה להסתיים!

אני אומר ולא אומרת

עזוב לא רוצה להתוועח אתך. הם לא רעות אבל יש הרבה מה לשפר מבחינת המשחק של שחקנים (הורשיו) ומבחינת הטכנולוגיה המוגזמת בה משתמשים.

למעלה