יש לכם כלב?

YaLdoNet 4 EveR

New member
וואי זה כשהוא עוד היה רזה...

יו אני כל כך אוהבת אותו, אני חייבת לשים עוד תמונה.
נ.ב קוראים לו ספייקי אבל כולם קוראים לו שי..

YaLdoNet 4 EveR

New member
שנוץ אהוב ליבי ../images/Emo26.gif

הוא ברגמסקו איטלקי גזעי.
נ.ב זה רק הראש שלו, הוא עצום.. אם הוא עומד על הרגליים האחוריות הוא בערך בגובה של דסי

YaLdoNet 4 EveR

New member
החטולים ../images/Emo26.gif

קבלו איזה תמונה יפה.. אגב האפור הגדול שלמטה מת.
הוא היה החטול של אבא שלי, והוא היה בטוח שהוא כלב. שמו בישראל: גאדול. פעם אבא שלי רדף אחרי אמא שלי כי החטול היה לה על האוטו כשהיא נסעה.. קטע מוזר.
והחטולים החיים שלמעלה מימין לשמאל: באטנס (דור שלישי), דוט (דור שלישי), חטולאמא (האמ-אמא), ג'ינג'ר (דור שני) ולילי (דור שני). היה גם אחד עם זקנקן צרפתי בשם ויקטור, גם הוא מהדור השני, אבל הוא נדרס.

YaLdoNet 4 EveR

New member
סיפור.

יש לי בת דודה בלונדינית, עיניים כחולות, בת 12. יש להם משו כמו אלף חטולים, אבל יש כמה עם שמות מאוד מיוחדים... מקור השראה ממש. אוקצור להלן כמה דוגמאות: יש חטולע אחת בשם "מֶה" (כן, חטולים עושים גם "מההה.."), אז נולד לה גור. אז קראו לגור שלה "גורמה".
ויש אחת "מיריה" ויש "ג'ינג'יאני" והיה "יוקטן" (עם שווא ב-ק') ויש "איזבל" ויש "יותמיד" (עם דגש ב-ת') נווו ויש אחד ממש מצחיק.. ששכחתי לא משנה אם מישו מחפש שמות ממש מוזרים אז הוא מוזמן לדבר איתה.

YaLdoNet 4 EveR

New member
אה כן!

יש אחד ג'ינג'י גדול כזה בשם שתייגמן ועוד אחת שמתנחלת להורים שלה על המיטה בשם האעיייייינאעון (היא אייתה את זה בשבילי) שמבטאים את זה "אָעִי-נַאוֹן"

שמתם לב שחתולים כל הזמן מתים?

פעם ראיתי חתול דרוס בלי ראש ושהמפרקים שלו בידיים התהפכו. משעשע +

למעלה