יש לכם כוח?

יש לכם כוח?

כי לי ממש כבר אין. כבר הרבה זמן שאני רוצה לפתוח את השירשור הזה ולא יודעת ממש איך לנסח. לפעמים אני לא יודעת בשביל מה אני כ"כ טורחת,בשביל מה אני כ"כ מתאמצת לעשות פה שירשורים חדשים ומעניינים,להשקיע על שאלונים ובכלל לפרסם פה הודעות. הרי בסופו של דבר אתם תתיחסו אך ורק לשירשורי אוף/סיכום שבועי/תצביעו וזה די עצוב לפתוח תפורום ולראות שאין שרשורי תוכן. ואם יש שירשורי תוכן בקושי יש עליהם הודעות,אבל הודעות של "תצביעו" מקבלות כ"כ הרבה תגובות. לא ממש לא אכפת לי ששירשורים שאני פתחתי לא מקבלי קולות,זה לא מזיז לי בכלל. מפריע לי בטירוף שאין תוכן,או כמעט ואין. אז נכון להצביע זה חשוב,אבל זה לא אמור להיות כל השירשורים בפורום! אחרי הכל אם כל השירשורים שלנו הם שירשורי תצביעו[ועזבו שזה מוריד מהערך של הפורום] אז מה בעצם יש פה?! אני לא מאמינה בבולשיט הזה,באמת שבתמים שאני לא. זה דפוק וילדותי וחייב להשתנות. וזה לא איום או משהו אבל אם זה לא ישתפר בעתיד,אז לצערי אני פשוט אפרוש. זה לא שאני אפסיק לשמוע כפיר[כי בתאכלס אי אפשר] ולאהוב ולבוא להופעות,אבל חלק מהקסם יעלם. מקווה שתפנימו.

shahar1989

New member
מסכימה עם התחשות שלך.

צריך תוכן כדי להיות חלק מקבוצה, צריך תוכן כדי לייצר קבוצה וצריך תוכן כדי לשמור על קבוצה בחיים. צריך אנשים כמוך שישמרו על מקומות כאלה, מקומות עם פוטנציאל. אל תפסיק/י אף פעם! מסכימה עם כל מילה. אסור לאבד את הכוח! הכוח שלך הוא לשנות!

../images/Emo214.gifאני רק מבקשת לדעת...

ואני אשמח לקבל את זה כביקורת בונה, אני בכל זאת מנהלת את הפורום וחשוב לי לדעת מה כל אחד מרגיש פה. גם אני שמתי לב לזה שאין פעילויות עם תוכן , ובגלל זה לא פעם [!] אני פונה לאנשים שיפתחו שרשורים, ואני דואגת [משתדלת..] לפתוח שרשור סיכום שבועי, בעבר גם אסוציאציות [אין לי בעיה לחזור על זה בקביעות], הצבעות [שאפילו לזה לא תמיד יש תגובות], ימי הולדת וכד'... את חושבת שיש משהו בניהול שלא בסדר ואני צריכה לשנות? אני חושבת שהמקום שלך בפורום הוא חשוב, ואני אשמח לדעת מה אפשר לשפר, ואם אני יכולה לשפר - זה יבוא לידי ביצוע. תודה שכתבת את כל המילים האלו, זה באמת חשוב לי

אני לא חושבת שזה משהו בניהול הדר!

אני חושבת שזה משהו כללי, את בתור מנהלת עושה המון בפורום הזה ומגיעות לך רק מילים טובות . אבל פורום לא יכול להיות רק מנהלת , נכון שמנהל הפורום הוא עמוד השדרה אבל צריך גם בשר ועור כדי שזה לא יהיה רק שלד. ואת השלד את נותנת בצורה טובה, השלד הוא סיכומי השבוע ושירשורי ההצבעות . אבל הבשר שמסביב חסר.. וכן זו כפפה ששוה להרים

../images/Emo214.gifאני רוצה להרים את הכפפה.

האם אני יכולה לעזור בזה? יש לך עצות?... יש לי כמה רעיונות ואנסה להתחיל ליישם אותם [הכוונה לפעילויות ענייניות] בקרוב

זהו, שלא את צריכה להרים את הכפפה !!

אנשים אחרים צריכים להרים אותה אבל לא להרים אותה לפעם אחת להרים אותה ולקחת עליה בעלות . סתם דוגמא מישהו יכול לקחת על עצמו נגיד פינה של ניתוח שירים של כפיר או משהו אחר עם תוכן . ולצור פה דיונים על מוטיבים בשירים שלו (אני סתם אתן דוגמא שפעם בפורום אהוד בנאי עשינו דיונים שלמים על כל מיני דמויות שיש לו בשירים וזה עורר ויצק תוכן וזה לא דבר שאי אפשר לעשות..). לא הכל צריך להיות "משחקים" כמו החוליה החלשה וכאלה (לא שיש לי משהו נגד זה..)

אני מתנדבת לעזור!:../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif יש לי הרבה זמן

עכשיו בגלל שאני בחופשת מחלה (כבר 100 שנה בערך
) ואני אעה כל מה שאני יכולה ויודעת בשביל לפתוח פה שרשורים מעניינים
ובקשר אליך הדר, את באמת מנהלת מעולה! מכל הלב...

../images/Emo214.gif../images/Emo24.gif

ואם אני לא אזוז ברגע זה מהמחשב , האיחור שלי יהיה באשמתכם. יש מצב שזה יתקבל? :|

חס וגראס!

את מקסימה ואת עושה מעל ומעבר בשביל הפורום. את באמת מנהלת אחת הטובות. פשוט אנשים צריכים להתעניין יותר,לרשום יותר לחשוב יותר. שיהיה פה מעניין קצת. עפתי לעשות עוד שירשורים. יום טוב מותק

../images/Emo126.gif אני בהחלט מבינה למה את מתכוונת

ואני מזדהה עם מה שאת אומרת. אני מצידי אנסה "להחיות" את הפורום מה שנקרא, למרות שאין לי הרבה זמן ורעיונות. מבטיחה לעשות מאמצים.

moriboy666

New member
מסכים איתך

אחשוב על רעיונות לפעיליות ותוכן אני חושב שהשרשורים שפרסמת לפני שבועים או משהו היו טובים ומעניינים האחרון; "האור יעלה?" מצריך ממני המון פתיחות שאין לי כרגע בשביל לענות אז זה לא קרה. אבל אני חושב שאת לוקחת חלק גדול מאד בפורום.. אל יאוש

למעלה