אז ככה.. זה דחוף!!!!!!! יש לי מסיבה יום רביעי בדום אני לובשת חצאית מיני ירוקה עם לבן (היא די ספורטיבית..) ואין לי מושג על איזה חולצה ללכת!!!!!!!!!! רעיונות?!
ירוק שולטטטטטטט עכשיו! <לא זית בעע חחח> ואם החצאית ספרטיבית אז לדעתי לכי על חולצה ירוקה יותר חשופה או משו .... ודרך אגב יום רביעי יש מסיבת נוער בדום??? או שאת גדולה ?? אה וזה לא היה מיועד לאדוו בטעות שירשרתי לפה זה היה לזאתי שכתבה ת'הודעה ......
כל מה שאני יודעת הוא שיש מסיבת נוער בדום ביום רביעי (הבא) ובחלק מהערב יתארחו\יופיעו\יראו את פניהם או משהו בסגנון פרוייקט Y ורוני תהיה גם (אני מניחה שהיא תשיר)
ראיתי (לפני איזה חודש, לא יודעת אם עדיין קיים) חולצת רוגבי (אני קוראת לזה ככה, אם את רוצה-חולצת פולו, חולצת צווארון) לבנה עם צווארון ירוק... מ-ד-ה-י-ם!!!! תהני!
פשוט חשבתי שהחצאית לבנה ויש עליה ירוק :\............. אבל שעל החולצה לא יהיה שומדבר ירוק .... עדיף רק לבן ...<אני שונאת שזה נראה כמו חליפה...> אבל שלא תהיה ספרטיבית מדי כדאי שזה לא יראה מראה טו מאצ' ספרטיבי מבינה ???? ושוב ההודעה היתה מיועדת לזאתי שכתבה ת'הודעה )
לא אוהבת חליפות.. לא יותר מדי,בכל אופן... אממ אני חושבת שדווקא יהיה ספורטיבי, ואם ספורטיבי אז עד הסוף! תחשבי על זה... חצאית ספורטיבית וסריג לבן? ואני לא מתכוונת לסריגים הדקים, הם דווקא די מתאימים