יש לכם איזה המלצה?

sweety131

New member
יש לכם איזה המלצה?

אז ככה.. זה דחוף!!!!!!! יש לי מסיבה יום רביעי בדום אני לובשת חצאית מיני ירוקה עם לבן (היא די ספורטיבית..) ואין לי מושג על איזה חולצה ללכת!!!!!!!!!! רעיונות?!

אמממ לדעתי...

חולצה לבנה או ירוקה... חח זה ברור מאליו... אבל אין לי מושג איזה הסגנון... ספורטיבי אולי?..

LipStiK

New member
לדעתי ...

חולצה לבנה עם מחשוף קל, עדיף בסגנון בפורטיבי. אבל לא משנה מה- שתהיה חלקה ולא סריג עבה או משהו בסגנון.

אדוושי

New member
אמממ לפי דעתייי

תלבשי חולצה כוח לבנהה.....!! רגע מה הצבע השולט של החצאית? אם זה ירוק אז תלבשי חולצה לבנה ואם זה לבן תלבשי חולצה ירוקה.....

i l0ve u

New member
חולצה ירוקה!

ירוק שולטטטטטטט עכשיו! <לא זית בעע חחח> ואם החצאית ספרטיבית אז לדעתי לכי על חולצה ירוקה יותר חשופה או משו .... ודרך אגב יום רביעי יש מסיבת נוער בדום??? או שאת גדולה ?? אה וזה לא היה מיועד לאדוו בטעות שירשרתי לפה זה היה לזאתי שכתבה ת'הודעה ......

psikpuz

New member
פרוייקט Y????מה מי איפה????פרטיםםםם

מי יהיה שם מהפרוייקט???מה יהיה שם???מה התאריך והשעה המדוייקים???איך משיגים כרטיסים???וכמה עולה???

לא יודעת בדיוק.

כל מה שאני יודעת הוא שיש מסיבת נוער בדום ביום רביעי (הבא) ובחלק מהערב יתארחו\יופיעו\יראו את פניהם או משהו בסגנון פרוייקט Y ורוני תהיה גם (אני מניחה שהיא תשיר)

julietta16

New member
דום-יום ראשון

רוני ופרוייקט Y יהיו שם 21.12 כרטיס עולה 80 פרטים באיסי---> 162738133

L i l o o S h

New member
בנו ניים,

ראיתי (לפני איזה חודש, לא יודעת אם עדיין קיים) חולצת רוגבי (אני קוראת לזה ככה, אם את רוצה-חולצת פולו, חולצת צווארון) לבנה עם צווארון ירוק... מ-ד-ה-י-ם!!!! תהני!

SuGar and SpicE

New member
איכס לא!

חחחחח.....שלא ייצא וולגרי מדי... זה נורא תלוי בצבע של החצאית - איזה ירוק בדיוק? תעלי תמונה אם את יכולה ולילוש - סורי בובה לא התכוונתי לקטול יותר מדי.

L i l o o S h

New member
חח זה פסדר...עם המגפיים זה באמת

ייראה מוגזם.. ו..קארין! היא לא אמרה צבאית.היא אמרה חצאית ירוקה עם פסים לבנים (נראה לי-משו כזה לא?
)... אממ...ביי!! TNT-אני לא שוכחת ולא סולחת!!

SwEeTy BaBe

New member
לדעתי תלבשי

חולצה גופייה לבנה ממש פשוטה ! זה הכי יפה. <שתיהיה צמודה> שום דבר אחד לא ממש הולך עם זה... אולי שחור אבל זה גם לא ממש מתאים. ירוק יראה יותר מידי ..

i l0ve u

New member
אם החצאית ירוקה אז ברור שלבן

פשוט חשבתי שהחצאית לבנה ויש עליה ירוק :\............. אבל שעל החולצה לא יהיה שומדבר ירוק .... עדיף רק לבן ...<אני שונאת שזה נראה כמו חליפה...> אבל שלא תהיה ספרטיבית מדי כדאי שזה לא יראה מראה טו מאצ' ספרטיבי מבינה ???? ושוב ההודעה היתה מיועדת לזאתי שכתבה ת'הודעה :))

LipStiK

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לא אוהבת חליפות.. לא יותר מדי,בכל אופן... אממ אני חושבת שדווקא יהיה ספורטיבי, ואם ספורטיבי אז עד הסוף! תחשבי על זה... חצאית ספורטיבית וסריג לבן? ואני לא מתכוונת לסריגים הדקים, הם דווקא די מתאימים

לא חייב להיות לבן../images/Emo13.gif

ירוק לבן מזכיר קצת אצטדיון במשחק כדורגל..
ירוק ושחור יכול להיות מגניב למסיבה במועדון

למעלה