יש לכם אומץ?

droli

New member
מפחיד מצד אחד,

ומצד שני יש לי אחות בעניין הזה, והן לא אומרות אף פעם לגבי מוות או דברים כאלו. בכל החלטה ובכל שאלה אני מתייעצת איתה, ואין פעם שהיא פישלה!

חני ב

New member
ראיתי. כמה נכון באמת

והיא עומדת לצאת עם תכנית בטלויזיה, נדמה לי בערוץ 2.

ARCH 2

New member
ועוד בהמשך הכתבה

שאלה של נימוס - ברור לכולם שלחתונה לא באים בשמלה לבנה, אלא אם כן את הכלה. מה לגבי חולצה לבנה וחלק תחתון בהיר (אופוויט)?

חני ב

New member
למה? ככה הלכת לחתונה? ../images/Emo13.gif

לא רואה בזה משהו חריג, לגבי שמלה לבנה אני מסכימה עם ליהיא.

ARCH 2

New member
עוד לא../images/Emo3.gif

אבל זה בתכנון. שמלה לבנה בחיים לא הייתי לובשת לחתונה שלא שלי, אבל פתאום חשבתי מה אומרים כללי הנימוס לגבי חולצה לבנה, שבקיץ הולכת יפה עם השיזוף (שמאוד לא בריא, אני יודעת - בלי הטפות מוסר בבקשה
). מה אתן אומרות?

חני ב

New member
דעתי, שאין עם זה שום בעייה

תרגישי חופשי. אל תשכחי שזו רק כתבת שכתבה את דעתה.

חוה 1

New member
../images/Emo6.gif ומה עושה מי שלא שותה קפה?

מה אין לי עתיד? אני הייתי הולכת לשם הבידור בלבד , לא מאמינה אפילו ברבע אחוז. בכל מקרה יש לי בעיה אני לא שותה קפה.

חני ב

New member
חשבתי על זה

מה את חושבת?
אני מוכנה לשתות קפה אם המטרה בסוף היא גילוי העתיד או חלק ממנו.

אני דווקא כן מאמינה

קבעתי עם חברה שנסע בחופשה למישהי בצפון שאומרים שהיא מדהימה. דווקא בא לי. קצת מפחיד, אבל גם החיים לא?

ת ב נ

New member
בצעירותי (לפני 6 שנים בערך) היתה לי

חברה שהיתה טובה בעניינים האלה ואיתה נסענו למישהי בנתניה שקוראת בקפה ובקלפים ונסענו למישהי באשדוד שקוראת בקבלה ובקלפים. קטעים, לא משהו.

ת ב נ

New member
תשמעו משהו (לא קשור להודעה שלמעלה)

חמותי מתקשרת כדי לשאול מתי אנו באים היום והיא משוחחת עם אבי ושואלת אותו : " מה אתם רוצים שאכין לערב? בשרי או חלבי ?" אמרתי לאבי" תגיד לה חלבי", אז היא עונה:" אבל כבר הכנתי בשרי"
, אז למה למה למה היא שואלת????

מירי,

New member
אני כבר הייתי... פעם...

לאמא שלי יש שכנה שנחשבת א-די-רה!!! אני זוכרת שהיו באים ליה אנשים מהמרכז..... וחוזרים ובאים.... פעם "בשביל הספורט" ניכנסתי עם חברה (היא הכירה את שתינו) וכל מה שהיא אמרה היה שטויות. לפני שאמא שלי נסעה לחו"ל (10 שנים) היינו אצלה (לא זוכרת אם שתינו או רק אמא שלי) והיא אפילו לא ראתה את הנסיעה... עכשיו חברה שלי מהללת מישהי- עשיתי איתה הסכם , אנחנו הולכות , אם היא נותנת פרטים נכונים-אני משלמת , אם היא מקשקשת-החברה משלמת....

חוה 1

New member
הכל תלוי אם מאמינים או לא.

אם מאמינים ומשתפים פעולה ומכוונים אותה להגיד דברים נכונים אז כל שטות שיוצאת מהפה מיד הופכת לדבר אלוהים חיים. אם לא מאמינים ורק מהנהנים בראש הכל ממשיך להיות שטויות. הדבר היחיד שהן מומחיות בו זה לדעת כמה כסף בסוף נותנים לה.

מירי,

New member
אני אפילו לא מהנהנת...

אפילו לא ממצמצת כשבמקרה היא קולעת הוא ממש לא , ולכן אין לה קצה חוט! ובד"כ בסוף מאירים להם לא מעט כסף!

דורית 11

New member
הייתי פעם אחת בצבא

חברה לקחה אותי לקוראת בקפה והאמת שהיא אמרה דברים שדי הממו אותי. היא די קלעה בתיאור המשפחה שלי, המאפיינים שלה וכו' (לא בדברים טריוויאלים כמו "אמא שלך רגישה" וכו'.). היא אמרה לי את השם של בן זוגה של אחותי כשהם עדיין לא הכירו. בעניין הזה בעלי עד שלי (והוא גדול המזלזלים בדברים מסוג זה). לאחותי לא היה אז חבר, שאלתי אותה על זה והיא אמרה שהיא תנשא לבחור בשם של החבר של אחותי. חזרתי הביתה ואמרתי לבעלי - תתחיל לחפש מישהו בשם הזה (והוא אפילו התקשר לחבר מהעבודה שקראו לו כך, אבל לא יצא מזה כלום). בסוף אחרי כשנה היא באמת הכירה את בן זוגה ושמו כשם שהקוראת בקפה אמרה. איך אפשר להסביר את זה? לא יודעת. אולי דרולי תארגן לנו ערב בנות עם אחותה?

למעלה