יש לכם אולי רעיון

• פותח הנושא bajy
  • פורסם בתאריך

bajy

New member
יש לכם אולי רעיון

לדואט קומי טוב ממחזמר? גם בין בן ובת וגם בין שתי בנות תודה מראש

BroadwayBaby511

New member
בקשה

אפשר להפוך את זה לפוסט הבקשות הרשמי? כל כך הרבה אנשים מחפשים שירים, אולי אפשר לרכז? ובינתיים, אני מחפשת שיר ממחזמר לסופרן. יש?

קיצי1

New member
יש אינספור אפשרויות...

1. כל שירי הסולו של כריסטין ב"פנטום האופרה". 2. כל שירי הסולו של מריה ב"סיפור הפרברים". 3. כל שירי הסולו של מריה ב"צלילי המוסיקה". 4. כל שירי הסולו של אנה ב"המלך ואני". 5. כל שירי הסולו של לייזה ב"גבירתי הנאווה". 6. כל שירי הסולו של אוויטה ב"אוויטה". 7. כל השירים של פנטין, קוזט ואפונין מ"עלובי החיים". 8. עוד הרבה הרבה שירים ממחזות זמר אחרים... אולי תנסי להיות ספציפית יותר: איזה סגנון של שיר את רוצה? רומנטי? קומי? דרמטי? מודרני? קלאסי?

BroadwayBaby511

New member
רק שאני צריכה תרגום...

סורי שלא הייתי ספציפית. מניסיונות קודמים היה קשה למצוא תרגומים לעברית. מעדיפה קומי, אבל לא כ"כ משנה.

bajy

New member
אני יכולה להגיד לך

על שירים שאני מכירה ושיש להם כאן את התרגומים שלהם (במאמרים), אבל שוב זה דברים גם שאני מכירה ממזמן, לא בטוח שהכל אני זוכרת נכון...: איך לאהוב אותך \ ישו כוכב עליון זכרונות \ חתולים ובנוסף את יכולה גם את: (אין את התרגום פה) My Fair Lady - I could have Danced All Night אף אחד מהם לא ממש קומי... אני עכשיו ממש לא זוכרת אבל אם אני אזכר אני אוסיף עוד שירים... זכרונות ממה שאני זוכרת את זה, זה ממש ממש יפה ומרגש

BroadwayBaby511

New member
את מה שבמאמרים חפרתי כבר מזמן.

אני מעדיפה שיהיה מזהו קצת פחות מוכר מ"זכרונות". נראה לי שאני אקח בסוף את "קברט" ואשיר בקול שלי, אם אני לא מוצאת משהו יותר טוב. חייב להיות שיר לאחת. אבל תודה!

קיצי1

New member
הצעה לדואטים...

מתוך "ברנשים וחתיכות" יש את השירים Marry the Man Today לשתי בנות, ו- Sue Me לבן ולבת (אני לא יודע איך תירגמו אותם לעברית).

bajy

New member
תודה אני אבדוק את זה../images/Emo13.gif

אני אשמח לעוד הצעות לדואטים קומים

קומי בעברית...

בין שתי בנות - מתוך שלמה המלך ותלמי הסנדלר, השיר ששתי המלכות רבות אחת עם השנייה, שיר הורס וקורע מצחוק. בין בן לבת - מתוך שיקגו, השיר שבו עמוס הארט מגלה שרוקסי בגדה בו ורצחה את החבר שלה, הם שרים במקביל, הורס מצחוק.

shiratel

New member
דואט... לא יודעת אם קומי

יש את Suddenly Seymour בין אודרי וסימור מחנות קטנה ומטריפה. ואני בטוחה שיש לו תרגום לעברית במיליון האחוזים, רק תבקשי ומישהו מהפורום ימצא לך. זה שיר פשוט חמוד ויפה אבל לא נראלי כ"כ קומי. אבל מה שכן הוא מעלה חיוך! ובאמת הדואט הוא משלמה המלך ושלמי הסנדלר קומי וטוב, ושווה שתחפשי אותו! בהצלחה!

למעלה