יש לך שקל ?

יש לך שקל ?

שלום לכם לכל מקום שאנו הולכים צריך להשתמש בכסף קטן שקל או שניים אשמח לרעיונות למה משתמשים בשקל ?? דוגמא : לשירותים צריך 2 ש" ח אשמח לרעיונות באיזה מקום לא הגיוני שיהיה מאבטח ?? איפה משלמים תוספת מחיר ?

Cobe Anan

New member
אולי נצטרך להכניס שקל...

ברמזור להולכי רגל כדי שיתחלף לירוק.. או אולי נצטרך לשלם שקל בכניסה לקניון כדי להפעיל את שער גלאי המתכות.. בסך הכל, עניין האבטחה הוא עסק יקר..

LOVE SIMS 2

New member
רעיונות

להכניס שקל בשביל להיכנס למעלית להכניס שקל בשביל להיכנס לאוטובוס להכניס שקל בשביל לעלות במדרגות הנעות להכניס שקל בשביל להיכנס לחנויות אממ זהו זה מה שעולה לי בראש

להכניס שקל בשביל להחתים כרטיס עבודה

להכניס שקל בשביל לראות טלוויזיה בקופת חולים להכניס שקל בשביל להכנס לבנק להכניס שקל לבוטק'ה של השומר בשביל להכנס לבית-הספר להכניס שקל באינטרקום בשביל להכנס לביניין קומות להכניס שקל בשביל להוציא מספר לתור בבית-מרקחת להכניס שקל בשביל שהפעמון שבדלת הכניסה של הבית שלי יצלצל

faland

New member
אם כבר

אז להכניס שקל שפעמון הכניסה לא יצלצל...

faland

New member
אמממ

להכניס שקל כדיי שהאינטרנט יעבוד להכניס שקל בשביל ךהפעיל מזגן להכניס שקל כדיי שאולמרט לא ישקר להכניס שקל בשביל לקבל גלידה... זהו אין לי עכשיו יותר רעיונות...

yuria

New member
לאן צריך להכניס תשקל כדי שאולמרט

לא ישקר???????

hkatsman

New member
עוד רעיונות

לשלם שקל אם הקופאית עומדת. לשלם שקל כשנכנסים לבית כנסת. לשלם 1000000000000000 שקל כדי לקצר את ליל הסדר.

למעלה