יש לך סופר קארד....?

יש לך סופר קארד....?

לא,אין לי סופר קארד,אני שונא פלסטקים בארנק. אתה רוצה מבצעים? יש לנו נייר טוואלט חדש,שלא עושה שריטות בתחת,אתה מעוניין? לא,לא,אני מעדיף את ידיעות או מעריב,זה יותר חלק..... ויש לנו גם סבון מיוחד לימי המילואים שלך......... לא גיברת,אני לוקח איתי את מסעודה למילואים,לא צריך סבון. אולי במקום מבצעים מעצבנים תציעי לי למשל להוציא שערות מהאוזניים,לעשות לי מסג' ליד הקופה,לחייך אלי,להתחנחן אלי, ושלא ייקרע לך הסרט בקופה בדיוק כשאני מגיע. תגידי לי בבקשה,קופאית קטנה וכפרה שלי,יש לכם אולי מבצע חדש, שכולל גם אותך........! איזה עצבים מביאים אלה מהקוסמוסים וההיפרים שלהם...... בסך הכל קניתי וזלין ונרות,בגלל המצות. אני כבר מתכונן לשבוע של עצירות.........

אדוני , כרטיס מועדון יש .. ?

חחחחחחחחחחח ... אני מתה מצחוק כל פעם שאני מגיעה לקופה והקופאית הרוסיה {בלי לעשות הכללות אבל תמיד יוצא לי להיות בקופה עם קופאית רוסיה} וכשהיא אומרת : כרטיס מועדון חבר יש ? במבטא רוסי כבד אני פשוט לא יכולה .. קוננל'ה מכיר את המגבונים של פרוקטוליין .. הם נגד טחורים שיוצאים בגלל העצירות .. {
} הכי טובים .. לגבי מסעודה , לא הייתי סומכת עליה .. לך תדע אולי תמצא מישהו צעיר יותר , חתיך יותר , יפה יותר שלא צריך טיפול כמו שאתה צריך .. חומד , תעזוב סופרים והיפרנטויים וקלאבים וקוסמוסים למינהם .. מיץ שיזפים הכי טוב .. הבטחה יציאה חלקה
מתה עליך ..

דניאלה1311

Active member
מנהל
דרישת שלום מבעלי.... הוא עמד לידי וצחק ואמר שאתה מבטא להפליא את התחושה שלו ליד הקופאית אולי תלכו יחד לעשות קניות ואני אשאר בבית לשמור על השוקולד???? יוווו קנני צחקתי עד שדמעות שלי עשו שלולית ליד המחשב

דניאלה!

אנחנו נלך לעשות קניות ביחד וזו תהיה הזדמנות לעכב אותו ולבא אלייך לבדוק את איכות השוקולד......

דניאלה1311

Active member
מנהל
מעליבן אחד...... השוקולד שלי איכותי ביותר ואין צורך לבדוק אני קונה רק מהאיכות האיכותית ביותר, אם אתה לא מאמין לי תצטרך לוותר. איך תעכב אותו?

חחחחחח דניאלה כפרה,אין אין עלייך.

על כל תשובה יש לך שאלה..... מז'תאמרת איך אני אעכב את בעלך? אין קל מזה. אל תתפלאי אם הוא יתקשר אלייך ויגיד לך שיש פקקים,בעוד שלמעשה סידרתי לו את לודממילה שלי,זו המסגי'סטית. היא תגרום לכך שהוא יהלך עם חיוך של מליון דולר.....! טוב,אז אפשר לבוא לטעום מהשוקולד שלך?

דניאלה1311

Active member
מנהל
יש לך בעיות בהבנת הנקרא? כבר אמרתי כן, נכון בנות???? עכשיו צריך לסכם על הזמן המקום וה.....שוקולד

דניאלה ,מה יהיה הסוף?../images/Emo6.gif

די נכנעתי,אני מסכים. רק שתדעי שמלבד שוקולד,אני אוהב גם למרוח חומוס,טחינה,ומקרוני..... רק לבסוף אני מקלף את הבננה.....חחחחחחח!

המעלית הגיע......

נמאס לי כבר להיות הפראייר שלוחץ על כפתור הזמנת המעלית,להמתין בנימוס, ופתאום לראות את כל השמנות והשמנים נדחפים להיות ראשונים,אף על פי שידעו שאני הייתי ראשון. קבינימט,הרי רק לפני דקה הם חייכו אלי בנימוס במנוד ראש. איך זה שפתאום בשנייה אחת הם הופכים להיות אוכלי אדם? אז זה מה שעשיתי. ברגע שכל השמנים והשמנות ,(כלומר רק וורדה השמנה,שהרי היא תופסת מקום של ארבעה) נכנסו למעלית,הורדתי את השלטר,רצתי מהר במדרגות,נעלתי את דלת הבניין,לא לפני ששעה לפני כן החלפתי את המנעול, ונסעתי....? בערב ,ממקום מסתור ראיתי את מנופי "יהודה" מניפים את וורדה השמנה דרך פתח החירום של המעלית,כשכל הילדים עומדים ומריעים לה......! סתם נקמה קטנה,למה שרק היא תדע לשחות?

חחחחחחחחחחחחחחחחח

קונינל'ה .. לא כך חינכתי אותך .. לעשות לרוץ ולספר .. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רשעון אחד , תאר לך שהיו עושים לך את זה .. תאר לך שהיית אתה תקוע במעלית עם אחת שמנה שתופסת מקום של ארבע אנשים ומה עוד היא גם בטעות מפליצה .. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא מקנאה בך .. ערב טוב לך ,

היי שרון נשמה שלי../images/Emo6.gif

מה שכתבתי מבוסס על סיפור אמיתי. וזה קרה לי דווקה באילת,כשבשיא החום נתקעתי במעלית עם אחת שמנה,שלא השאירה לי מקום לזוז. החשמל פסק,המעלית נתקעה,והיא לקחה אויר בשביל ארבעה אנשים,ואחר כך גם הפליצה...... בחוץ חיכה אמבולנס,אבל רק אותי לקחו.

חחחחחחחחחחחחחחחחח

קונינל'ה .. לא כך חינכתי אותך .. לעשות לרוץ ולספר .. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רשעון אחד , תאר לך שהיו עושים לך את זה .. תאר לך שהיית אתה תקוע במעלית עם אחת שמנה שתופסת מקום של ארבע אנשים ומה עוד היא גם בטעות מפליצה .. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא מקנאה בך .. ערב טוב לך ,

למעלה