יש לי

שטולמן

New member
יש לי

כמה דברים להגיד: קודם כל הדג מתחננים להופיע בערך בחודש יוני בצוללת היום הייתה לי חזרה עם הלהקה שלי ופתאום משה נכנס למקום!!! אז דיברתי איתו קצת והוא חתם לי!! הלהקה שלי תופיע ברוק במושבה אז כולם מוזמנים זה ב17.5 ב 7:30 יופיעו באותו ערב:even yaru, סיגמא(הלהקה שלי),הברוקולי המעופף,n.o.noot ורבעיית הג'אז הירושלמית. נ.ב משה אמר לי שהוא יינסה לבוא להופעה

SV Design

New member
אכן אן אונות מגניבים

הייתי בהופעה של פאנקנשטיין והם חיממו אותם היה אחלה... ושטולמן בהצלחה בהופעה מתי הרוק במושבה הזה ? ומאיפה אתה יודע שהם יופיעו בצוללת מלא זמן הם לא הופיעו שם...בירושלים זה במעבדה לרוב...

שטולמן

New member
אסא

קודם כל הרוק במושבה זה ב17.5 ב8:00 תאבוא יהיה אחלה כאילו הלהקה שלי תופיע רק עם שתי שירים אבל יהיה בן זונה אז תבוא!!!! ובקשר להופעה של הדג אני מכיר מישהו שחבר שלו עובד בהנהלה של הצוללת אז הוא אמר לי... וגם הגיטריסט בלהקה שלי הוא במגמה של י"א בצוללת אז הוא גם אמר לי

SV Design

New member
בסדר נראה

אבל שמונה בערב אתה מתכוון כן ? ואיפה בדיוק במושבה ? ובקשר להופעה זה יהיה מעולה אם תהיה הופעה רק יהיה מפוצץ בצוללת לגמרי...

זילבר2

New member
אני לא מכיר אותך אחי..

אבל שמח שפירסמת את זה.. כאן בעז, המתופף של N.O.NOOT נשמח מאוד לראות את כל הירושלמים שפה...=]

שטולמן

New member
אחלה להקה

יש לך אחי!! אני המתופף של sigma אנחנו גם מופיעים ברוק במושבה או ראשונים או שניים

למעלה