יש לי.... תעודת בגרות... אכן כבוד...
T The Amaru New member 30/8/05 #2 אז מה גם ככה נועדת להיות כרטיסן... תפור עליך כמו תיק של פריצקי... איזה ציונים מתפרסמים? סעאמק אין לי את הסיסמא! מושחתים נמאסתם! איפה הג'ובים שהבטחתם...?!
אז מה גם ככה נועדת להיות כרטיסן... תפור עליך כמו תיק של פריצקי... איזה ציונים מתפרסמים? סעאמק אין לי את הסיסמא! מושחתים נמאסתם! איפה הג'ובים שהבטחתם...?!
M M e T u K o N e T New member 30/8/05 #4 יאבה!!! 80 בספרות!!!!!!!!!!!!!!!!! ןהלך לי חראאאאאאאא!!!! בקרה במכונות 95 (סופי 90) וחוזק חומרים 85!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני המומההההההההההההההההההההההההההההההההה תנך הלך כצפוי
יאבה!!! 80 בספרות!!!!!!!!!!!!!!!!! ןהלך לי חראאאאאאאא!!!! בקרה במכונות 95 (סופי 90) וחוזק חומרים 85!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני המומההההההההההההההההההההההההההההההההה תנך הלך כצפוי
T The Amaru New member 30/8/05 #8 אני בכלל חצי תורכי... מה אני כבר מבין בקפה? חוץ מזה קפה הורס את השיניים ומעלה את הלחץ דם אלוכהול הורס את הכבד המים מזוהמים ומלאים בכלור... תנו לי רק דיאט קולה
אני בכלל חצי תורכי... מה אני כבר מבין בקפה? חוץ מזה קפה הורס את השיניים ומעלה את הלחץ דם אלוכהול הורס את הכבד המים מזוהמים ומלאים בכלור... תנו לי רק דיאט קולה
H homos3 New member 30/8/05 #10 אותי את כבר לא אוהבת... ותחזירי לי את הפס השקסי שלי... אני קשור אליו...
T The Amaru New member 30/8/05 #11 תתנו לו פס... הוא שר מהלב... מהלב... מה ... יוחזר רועי כהן לאלתר! אל תתנו להם רועים!