יש לי

The big man

New member
יש לי

ראיון-עבודה ביום שני הקרוב.אני דיברתי בטלפון עם המעסיק לפני בערך שבועיים וקצת גמגמתי אבל הוא אמר לי לפקסס לו קורות-חיים. ואמנם שלחתי לו בפקס קורות-חיים שלי. למחרת טלפנתי אליו לוודא שהוא קיבל את הפקס. הוא אמר שקיבל והוא יודיע לי כשיצטרך אותי. מאז הוא לא התקשר והייתי בטוח שכבר לא יטלפן אבל היום הוא טילפן אלי והזמין אותי לראיון. אני גמגמתי בטלפון אבל למרות זאת הוא הזמין אותי לראיון-עבודה.

b e ll

New member
מחזיקה לך אצבעות!!!!!!!!

תזכור שלמרות ההתרגשות, גם הוא רק בן-אדם. תתכונן לראיון - תחשוב איזה שאלות סביר שישאל אותך ותחשוב איזה תשובות לענות. תכין לך את כל התעודות שיש לך בהישג יד כך שאם במקרה יבקש אותן תוכל לתת לו. תהיה רגוע ושקול - והכי הכי אל תהיה נבוך בגלל הגימגום. אם אתה רואה שאתה נרגש מאוד תשים את הגימגום על השולחן. אני מאחלת לך הרבה הצלחה בראיון וקבלה מהירה לעבודה. מגיע לך! תחשוב כל הזמן שמגיע לך לעבוד!

light blue

New member
לחזק את דבריה של בל

תתכונן לראיון. תכין לעצמך דף עם שאלות ותשובות ששואלים בד"כ בראיון עבודה: 1. ספר לי על עצמך 2. למה אתה רוצה לעבוד אצלנו 3. למה אתה מתאים לתפקיד 4. 3 יתרונות ו-3 חסרונות שלך וכד'.... תחשוב טוב איזה תשובות לתת. ואחרי זה לא פחות חשוב, תעשה משחק תפקידים של הראיון עם עוד מישהו (כשאתה המרואיין כמובן). מניסיון, זה מאוד מאוד עוזר. גם אנשים לא מגמגמים מתחילים לגמגם כששואלים אותם "ספר לי על עצמך" אם הם באים לא מוכנים בהצלחה

shoshyyy

New member
ירון ...

בהצלחה לך , מכל הלב . אני לא אגיד לך עשרת דברות מה לעשות ומה לא לעשות, פשוט תהיה אתה . אני יודעת שיש לך הרבה מה לתת , אתה איש מאוד מאוד חביב . בהצלחה

stkachov

New member
המון בהצלחה

תגיע עם בטחון עצמי, תהיה בטוח בעצמך ובכישורייך. הוא כבר דיבר איתך, וזימן אותך למרות הגימגום, כך שאת המשוכה הזאת כבר עברת. תגיע במטרה לשכנע אותו שאתה איש רציני ואיכותי, והמשרה שלך. שוב בהצלחה !!

thesword

New member
ב-ה-צ-ל-ח-ה-!!!!!!!!!!

בהצלחה אח שלי, אני מחזיק לך אצבעות!!!!!!! אני יודע שאתה יכול לעשות את זה ולהתקבל!!!! תהיה חזק, אל תתרגש ובהצלחה!!!

The big man

New member
../images/Emo51.gifתודה רבה

לכולכם על העידוד שאני מקבל מכם! אני אודיע לכם בפורום כשאתקבל לעבודה.

../images/Emo50.gif../images/Emo45.gifהיי

שמחתי לשמוע שאתה הולך לראיון ולמרות שגימגמת הצליח לך , זאת בדיוק הבעיה שלי כרגע סיימתי צבא ואני בחיפושים אחר עבודה ואני מגמכמת ומאוד חוששת כל הכבוד ובהצלחה

R O N Y1

New member
מתי הראיון שנחזיק אצבעות

לא אמרת לאיזה סוג של עבודה? בכל מיקרה תנסה להיות רגוע אל תמהר לענות רק אל תזיע אפשר להתכונן לראיון עם חבר, בדרך כלל השאלות זהות בסך הכל המראיין מנסה ליבחור את הכי טוב מכולם. מנסיון כמראיין תראה למראיין שאתה The best............. רוני

לגביראיון העבודה

אין עדיין ראיון ממשי , אגם לא ממש מחפשת בגלל שאני עושה פסיכומטרי אבל , זה מטריד אותי כי בסופו של דבר אני אצטרך לפרנס את עצמי בזמן המאוד קרוב ואצטרך עבודה ולעשות ראיונות

The big man

New member
רוני שלום

תודה רבה על העידוד שלך. העבודה היא בתור מחסנאי לציוד משרדי.

The big man

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo50.gifדלית של הצאט

שלום רב! תודה רבה לך על העידוד. אני רוצה להגיד לך שלמרות שאת חוששת, אז כדאי לך פשוט "לקפוץ למים הקרים" ולעשות את זה.ואני מאחל גם לך בהצלחה

The big man

New member
אתמול

הייתי בראיון-עבודה והמנהל אמר לי שיחזיר לי תשובה תוך שבוע וחצי כי הוא מראיין עוד אנשים. היום הייתי במכללה איפה שנרשמתי ללימודים, כדי לברר מתי נפתח הקורס שנרשמתי אליו. השומר בכניסה למכללה, מדבר אתי בשמחה למרות שאני מגמגם, וזה נותן הרגשה טובה להמשיך ולדבר בכל מיני הזדמנויות.

למעלה