יש לי

יש לי

פינבול רובי ספיר(מהורדה וזה ביפנית). מבחינה כללית זה אותו רעיון (לתפוס ולפתח). אבל יש אנימציה ממש טובה וגם יש עוד שיטה לתפוס פוקימונים - מביצה. צריך לגרום לה לבקוע (נגיד בשולחן של רובי צריך לדחוף סינדקוויל למערה קטנה שעליה יש ביצה) ואז הפוקימון שבקע הולך חופשי(טראפינץ') על השולחן עד שפוגעים בו פעמיים עם הכדור. יש גם דבר חדש - כסף שאיתו אפשר לקנות בחנות שבשולחן שידרוגים. ושמיהו יעיף כבר את ה$%^# פיקצ'ו כשומר כדור(לפחות אפשר להשיג שדרוג שיהיה איתו פיצ'ו).

hydro pump

New member
איזה משחק מצחיק קורע!

יש בו כל מיני תוספות קטנות וחמודות כאלה- אחרי שהביצה בקעה, מגיע אירודקטייל וזורק אחת, וא שטוטודייל משלשל חבל, יורד, זורק ביצה ועול הבחזרה. יש גם נזליף שצריך להתעלל בו, וכשאתה פוגע בפוקימון בזמן ה-GET הוא עושה כאלה פרצופים... אה ועוד לא התאוששתי ממשחק הקקליאון... אגב, לפעמים יכולה לצאת ביצה זוהרת עם כתמים ורודים, ויש דרך נוספת לתפוס... את קיוגר, גראודון וריקאוזה תופסים במשחקים שלהם. בספיר עוד לא שיחקתי...

hydro pump

New member
איזה כותרת מפגרת יצאה לי...

רציתי לכתוב קורע במקום מצחיק ושכחתי מקיומו של ה->

מה שנכון - נכון

תפסתי כבר את קיוגר גראדון וריקאוזה. (ריקאוזה ממש קשה). גם ספיר יפה - יש שלב בונוס שפוגעים בטונה דאסקל ואז בא דאסקלופס ענקי ויש גם זיגזגון שעוצר את הרולטה כשאומרים לו. בשניהם יש שלב בונוס שצריך "לקלוע" לסל ספילים, הכי מצחיק.

magman

New member
באמת?

אם יש לך את הכתובת של ההורדה אני אשמח לקבל אותה!

magman

New member
באמת?

אם יש לך את הכתובת אני אשמח לקבל אותה!

למעלה