יש לי!!!!!!!

tetris6

New member
יש לי!!!!!!!

הסגתי במחשב את הפאצ' החדש באפרנטיס של פוקימון אם הקלפים החדשים של SK!!! אין שם הרבה קלפים טובים יש רק קלף אחד ממש דפוק שזה בידריל חדש יש לו פוקימון פאואר שמפתחים אותו והוא אקטיב אז הפוקימון של היריב מורעל ומשותק!!!! ויש לו התקפה שתי אנרגיות נורמליות furry cuter- 10+-flip a 4 coins להטיל 4 מטבעות אם יוצא ראש 1 ההתקפה עושה עוד 10 נזק אם 2 ראשים ההתקפה עושה עוד 20 אם 3 ראשים ההתקפה עושה עוד 50 נזק אם 4 ראשים ההתקפה עושה עוד 80 נזק!!!!!! 0 רטריט היתנגדות ללוחמה חולשה לאש עכשיו אין לו רטריט אז אחרי שמשתקים ותוקפים עושים רטריט לקקונה שבספסל ואז מפתחים אותו לבידריל ואז שוב הפוקימון של היריב משותק ומורל פשוט קלף מרגיז!

R m4n1

New member
לא משהו, כבר ראיתי את כל...

כבר ראיתי את כל הקלפים בסדרה. הם ממש חזקים אני דווקא מתלהב מה miracle spheres (במיוחד מ-גמא) מה שאני מעוד אוהב זה את הגימיק של הסדרה. כל הפוקימונים מצויירים או במיסטרי זון (עם בspheres) או במדבר או בהריסות. והדבר שאני ממש מת עליו הוא הספירות הכסופות. בתור אמן אני תמיד מנסה לצייר דברים שיש בהם ריפלקציה וזה קשה אבל נחמד ומאתגר. עזבו סיפור ארוך ומסובך, צרות של אמנים. גנגר קורע תחת!!!!!!!!!!!!! עוד 146.25 שעות מאטריקס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tetris6

New member
גנגר O-:

גנר דורש 4 אנרגיות ליתקוף! יש לו פאואר שאולי יעזור לו וטירוג לא מרביץ לו אבל הוא קלף בינוני מאוד והמיריקל פירס הזה זה סתם התקפות שעולות הרבה ולא עושות הרבה נזק אפשר לשחק איתם אם פוקימונים נוצצים וקריסטלים ואם אמפרוס אקוה לא רואה שימוש איתם!

R m4n1

New member
לא אמרתי אם הם שימושיים או לא

התכוונתי שהספירות יפות סתם ככה ורואים אותן בעוד כמה קלפים חוץ מהקלף שלהן

למעלה