יש לי
40...

ספיישיל

New member
יש לי ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif 40...

קצת מדכא....הבת שלי(13 וחצי) לא ניראה שתכין לי משהו...שזה גם עצוב בפני עצמו... נקוה שנישרוד בשלום.

יום הולדת שמח ומאושר../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב ליום ההולדת שלך (מייד אני מוסיפה אותך ללוח הארועים ובשנה הבאה נפתח לך שרשור מיוחד). שתזכי לשנים של אושר, הצלחה, בריאות, אהבה והגשמת כל החלומות.

smagi

New member
המון מזל טוב ../images/Emo65.gif

הגעת לגיל עגול.... מאחלת לך המון אושר והצלחה ומי יתן ויתגשמו כל משאלות ליבך! אמן !

יום הולדת שמח ../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

אולי שווה לרמוז ומי יודע- אולי מצפה לך הפתעה

../images/Emo49.gif עד 120../images/Emo65.gif

אל תחכי קחי אותה לכו יחד תתפנקו לכן עזבי אותך מציפיות זה לכריות

Jen74

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif

למה מדכא? אולי הבת עוד תפתיע למרות שבגיל הזה באמת אין מה לצפות מהם. כשהיו קטנות יותר, הילדות היו מביאות לי ציורים וברכות. אני מגלה להן כמה ימים לפני היומולדת שלי שהיומולדת מתקרב ואומרת להן מתי זה. ביום ההולדת שלי אני קמה בבוקר ואומרת "איזה כיף, יש לי יומולדת היום" כדי שידעו
נותנת להן רמזים עבים.

מזל טוב. ../images/Emo141.gif../images/Emo203.gifאת לא לבד

אני מתקרבת ל50 וגם לי לא יעשו כלום.............

../images/Emo49.gif ליום הולדתך../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

שפע ברכות ואיחולים לחיים מאושרים ושמחים! יש לי חברה שבכל שנה עורכת לעצמה פסטיבל יום הולדת! אל תחכי שיערכו לך - אם זה חשוב לך תעשי לעצמך יום של כייף ושמחה!

רחלי228

New member
יפה שלי- מזל טוב

אם איני טועה יש עוד קצת זמן למומלדת. והכי פשוט, תנמיכי ציפיות. אולי במקום לחכות שהיא תכין... תכיני את.. תעשו לכן יום כיף כזה, ספא ביחד, ארוחה זוגית - את והיא... למה לחכות שמישהו יעשה עבורך? תיזמי - ותופתעי לגלות כמה את נהנית. פעם מישהי חכמה אמרה לי "ציפיות - מיועדות לכריות"..........

ספיישיל

New member
הצעתי לה בילוי משותף ו...

זה לא היה משאת נפשה.אמרה לי:לא מעונינת. יצאתי עצובה בערב הבית,איך לא?זו בתי היחידה. היא אמרה לי: את יכולה לחייך. עניתי לה: על מה?אני לא רוצה מתנה ממך.את יכלת לכתוב לי משהו. יש איזו שפיות,וחובה בסיסית עם כל קדחת ההורמונים של הילדים האלה.... חזרתי בלילה מבילוי.היא היתה עוד ערה במחשב. כשראתה אותי,קיפלה את עצמה למיטה. אחרי נישנוש במיטבח.ישבתי על המחשב. חיכתה לי שם ברכה מודפסת ארוכה מאד. שטפתי את פני בבכי.היא ריגשה אותי.איזו ברכה. לפעמים אנו בטוחים כהורים שההתמסרות והנתינה שלנו אליהם ניראת עבורם כ"מובן מאליו...." ו....התבדתי. הלכתי למיטתה וחיבקתי אותה.

שמחה לשמוע שהיא הצליחה להפתיע אותך

ולרגש אותך. לא תמיד מסעדה או מתנה מחנות זה מה שירגש אותנו. בסופו של דבר תשומת הלב היא החשובה והבת שלך חשבה עליך והכינה לך משהו אישי ואמיתי. מזל טוב

מזל טוב ליום הולדך../images/Emo140.gif

לפעמים מתאכזבים אבל יש גם הפתעות אמי לא יוצאת מהבית,אבל תמיד נותנת לי כסף לקנות מתנה. אבל הבנים שלי לא מתאמצים לכתוב ,טוענים שלא יודעים לכתוב ברכות. אבל הם מפצים אותי בדרכים אחרות. אז שיהיה לך הרבה מזל טוב שנים מלאות אושר ואהבה

../images/Emo13.gif כל כך מרגש

עבורי המילה הכתובה הרבה יותר מרגשת מדברים חומריים. שמחה עבורך שהילדה כתבה לך ברכה מרגשת. מזל טוב

pf26

New member
מווטב מאוחר ... מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

למעלה