יש לי

QsomeoneQ

New member
יש לי ../images/Emo32.gif

סתם משו שממש מעניין אותי בנים ובנות- איזה שחקנים, זמרים... סלבס בקיצור אתן\אתם הכי אוהבות

Bavmorda

New member
../images/Emo32.gifבדבש:איזה סרטים ../images/Emo39.gif

אתם הכי אוהבים

Bavmorda

New member
אני אתחיל ../images/Emo70.gif

הראשון תמיד ברשימה יהייה : "בחזרה לעתיד" אח"כ באים : הנסיכה הקסומה, המצולות (The Abyss), שתיקת הכבשים, ילדים חורגים לאלוהים, החברים של אלכס (את שם הסרט הזה בוסקו יאהב
).... ואם אני אזכר בעוד אני אוסיף.....

QsomeoneQ

New member
וזאת בשבילי ../images/Emo6.gif

אז ככה:
8 mile Save the last dance Pretty woman A walk to remember Shes all that Notting hill Our house American President (אני חושבת שבעברית זה הנשיא מאוהב) Automn in New York הממממ לא זוכרת
and again - 8 mile 8 mile 8 mile
ובעברית- גבעת חלפון אינה עונה יוסי וג'אגר ועדו אחד ששכחתי כרגע... :-S

Bavmorda

New member
השאלה הזו פשוט פשוט בשבילי ../images/Emo70.gif

שחקנים : אד האריס, ווליאם הארט, ליב טיילור.... הרשימה מאד ארוכה.... ג'ודי פוסטר, גיליאן אנדרסון.... הרבה, פשוט הרבה.... השחקן הכי סקסי, תמיד, פירס ברוסנן
זמרים וכד' ? .... ובכן.... Sting, Bjork, Depeche Mode, The Police, Dead Can Dance Led Zeppelin, וגם את סגנון הג'אז.....

Boscorelli

New member
אז ככה:

שחקנים: אף פעם לא המתקדתי במישהו מסויים אבל אהבתי את המשחק של שון קונרי, וואל קילמר, טום קרוז וברוס ווליס ובמיוחד את מאל גיבסון. שחקניות: תמיד אהבתי את מג רייאן יש בא משהו מאלכס LOL וליב טיילור באמת טובה יש גם את ג'ולייה סטיילס למי שמכיר מ"10 הדברים שאני הכי שונאת אצלך" ויש עוד כמה וכמובן ששחקני משמרת שלישית ממממממש טובים הם משחקים יפה לפי דעתי הם עושים כבוד לכוחות החילוץ וההצלה בניויורק. זמרים: תמיד אהבתי את U2 הם מעולים אני אוהב גם את THE CORRS SHANIA TWAIN AEROSMITH BON JOVI ועוד הרבה אני שומע כמעט הכל חוץ ממזה שיותר מדי כבד שומע רוק סטייל בון גובי או ארוסמית אבל לא כבד לא אוהב מזרחית בכלל ולא כ"כ טרנסים אוהב שירים שמדברים מהלב שירים על המצב שירים טובים לא כמו הזמרי פופ של היום
סרטים שאהבתי: ארמגדון אומץ תחת אש הפריצה לאלקטרז נשק קטלני 1+2+3+4 כל סרט כמעט של מל גיבסון MEN IN BLACK COYOTE UGLY והרשימה ארוכ האלב הבנתם את הסטייל

למעלה