יש לי-

N i c o l e

New member
יש לי- ../images/Emo26.gif

שחקן אהוב חדש ושמו בUSA הוא: ג'וד לאו!!!! הוא מדהים! בזמן האחרון כל הזמן משדרים סרטים שלו בטלוויזיה ומאחר שהוא משחק עם ניקול בקולד מאונטיין החלטתי לראות אותם (כמובן שגם ראיתי עוד סרטים שלו לפני) והגעתי למסקנה: הבחור פשוט מדהים! כובש! חתיך! שחקן מעולה! מהמם! הו.....אני מאוהבת......

N i c o l e

New member
רק תגידו לי

למה אני לא מכירה אף בחור שדומה לו?? למה?? למה אין אצלנו כאלה בנים??????למה?! כיף לאמריקה.....

Padme Amidala

New member
הוא דווקא בריטי... ../images/Emo13.gif

ואני בהחלט מבינה אותך!! נתחיל מכך שהוא כ"כ האבא של הילדים מפרחים בעליית הגג!! הוא כל כך מתאים לתיאורים! והוא אכן מושלם... והוא גם שחקן טוב בנוסף להכל...
התמונה ששמת ממש טובה!

shiray

New member
אבל...

אז נתקלים בבעיה. כי הוא בכלל לא דומה ללאונרדו דיקפריו ובספר הראשון (כמו שאת יודעת אני עכשיו רק באמצע השני) נאמר שהדיוקן של הסבא כשהוא צעיר ממש דומה לאבא שלהם חוץ מההבעה בעיניים.... בקיצור צריך לקחת את השחקן המושלם ולתת לו 3 תפקידים...

Padme Amidala

New member
כן זה בעיה...

הם לא כ"כ דומים, אבל קחי בחשבון שהם מאמהות שונות... ומצד שני דווקא יש ביניהם משהו דומה ואחרי שתקראי את הספר החמישי אז תיווכחי להבדלים... (סותמת את הפה!) בכל מקרה, נראה לי שיש לי כבר קאסט לכל הספרים.
הבעיה שם באמת זה שכולם העתקים של כולם. כריס הוא העתק של אבא שלו, קאתי היא העתק של קורין, ו... אני שוב סותמת את הפה.

Padme Amidala

New member
לאאאא!!

לאונרדו וג'וד כן דומים!! אני עוד מעט אשים פה תמונות של שניהם למען ההמחשה! חוץ מזה אני הקאסינג דיירקטור! אני מחליטה מי בחוץ ומי בפנים!
(ומה פתאום אני דיקטטורית...)

Padme Amidala

New member
טוב, בואו נשים כבר את כל הקאסט. ../images/Emo3.gif

יש לנו את כריסטופר האב, מלקולם, וגם הבחירה הראשונה שלי וגם הסיבה שאני לא אצטרך לשרשר את הדיון הזה ל
- ניקול בתפקיד קורין
אין, פשוט אין אף שחקנית שיותר מתאימה לתפקיד הזה!

Padme Amidala

New member
וג'ודי דנץ'...

בתפקיד הסבתא... מה שכן, תצטרכו לדמיין אותה פחות חייכנית, יצטרכו לצבוע לה את השיער לאפור וגם היא תצטרך עדשות מגע אפורות. אבל אני עדיין מתעקשת עליה!

Padme Amidala

New member
ובתפקיד כרייייס (../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif)...

בתפקיד כריס הבן, בחור השמאלי (מן הסתם) שבתמונה הזאת... זה ג'ב אדאמס, שגם שיחק את כריס בגרסא האמיתית (שלנו תהיה טובה יותר!
) של פרחים בעליית הגג מ1987... הוא היה אז בן 26, מה שהופך אותו היום לבן 42... כן... הרבה היגיון יש בליהוק שלי... אבל הוא מושלם! הוא פשוט כריס!
מי שגם בתמונה זה קארי וקורי, שהם ממש גדלו...
טוב, כמו שאתם רואים למאפרים תהיה עבודה קשה מאוד.
עד כאן הליהוק... יש עוד דמויות...

N i c o l e

New member
בקשר לסבתא

מה עם זאת ששחקה ב- "סוד הגן הנעלם" או זאת מ- "הארי פוטר" (המורה הזאת שאחראית על הבית של הארי....

למעלה