יש לי EVEREST, מצורף.

יש לי EVEREST, מצורף.

לאן להיכנס? העלתי קובץ מצורף של הלוג. אגב,לא יודע למה, אבל הפעלתי מחדש ת'מחשב והלשונית חזרה. מוזר...

יאיר B

New member
לפי מה שכתוב שם, יש לך כרטיס של דל

Dell Wireless 1390 WLAN Mini-Card - שמו של הכרטיס (ברודקאם זה של הרשת החוטית). הרצה של שם הכרטיס + האותיות XP בגוגל נתנו את האתר הבא: http://www.xpvistaworld.com/dell_wireless_1390_wlan_mini_card_830.htm תנסה להוריד את הדרייבר דרכם (הם מקשרים לאתר של דל), תתקין ונראה אם זה יעזור במשהו.

לא הצליח...):

כניראה שכבר פגשתי בדרייבר הזה, ובגלל שהוא לא הצליח לי אז הגעתי בכלל לבעיה הזאת. אחרי שהורדתי את הדרייבר שהראת לי הפעלתי אותו והודעה על איזה סוגים של מחשבים הוא עובד, המחשב שלי הופיע ברשימה אך השפה (עברית) לא הופיעה (כמו בשאר הדרייבירים האחרים של דל - לא בכולם היה רשום, למרות זאת המשכתי בליחצה על קונטיניו וקיבלתי את הודעת השגיאה, שאותה אפשר לראות בקובץ המצורף. תודה מראש :)

עכשיו שאני מסתכל טוב

אני רואה שהמחשב שלי עצמו לא רשום ברשימה שאמרתי..(דל VOSTRO 1400)

undi

New member
תראה את התגובה שלי להודעה שלך

ותפסיק להתעקש לסבך את הדברים. אתה לא צריך אוורסט ולא שום דבר מהסגנון פשוט להכנס לאתר של דל, לבחור את המחשב ומערכת ההפעלה ולקבל את כל הדרייברים הרלוונטים.

ראיתי. לא עזר..

RoyBO אמר לי להתקין אוורסט. ותאמין לי שאני לא רוצה לסבך את הדברים.. ו"פשוט להכנס לאתר של דל" זה אולי באמת פשוט אבל לאחר שאני בוחר את המחשב ומערכת ההפעלה, אני לא מקבל כל כך דרייברים מתאימים. כאן הבעיה. לדוגמא, כשאני בוחר בשפה העברית באתר של דל - אז כשאני מוריד את הדרייבר אז לא רשום שם שהוא מותאם לעברית...זה רק דוגמא מהדרייברים המסובכים באתר של דל.

undi

New member
RoyBO אמר לך..

נו אז ? ואת הדרייבר הנכון שאמרתי לך, הורדת והתקנת הדרייבר לא מיועד רק לעברית הוא למעשה תומך בשפות שונות שאינן אנגלית מה בדיוק לא עזר?

undi

New member
RoyBO, סליחה אם זה נשמע כטענה אילך

פשוט ההמלצה להתקין אוורסט היא תגובה שנשלפת כפתרון לכל בעיה במקרה הזה היא לא מהווה פיתרון כי אין כאן בעיה של איבחון החומרה, אלא שימוש לא נכון בדרייברים הנכונים שזמינים להורדה פשוטה.

אז הינה, התקנתי לפי מה שאמרת לי

ואחרי הרבה זמן התוכנה פשוט לא זזה. זה הדרייבר שאמרת לי, דרייבר מספר R171131. המחשב לא נתקע או משהו, ומנורת חיווי ההתקדמות של המחשב שמראה אם הוא חושב או לא, היא לא דלקה, מצרופת תמונת מסך שהשלב בה התוכנה נתקעה... (היא לא הגיע למצב של "לא מגיב") פשוט היא לא התקדמה.

undi

New member
הסרת לפני ההתקנה את הדרייברים

שהתקנת לפני זה ? הסר את כל מה שנוגע לאלחוט כולל כרטיס הרשת האלחוטי הפעל את המחשב מחדש ותתקין שוב

לא הצליח...

לא, לא עשיתי את זה, אבל עכשיו אחרי שראיתי את ההודעה שלך עשיתי את זה וזה לא עזר. בתמונה רואים שהצלחתי להתקין את כל ה-Vאים בצבע ירוק, שלפני זה 2 מהם היו באדום... אך למרות זאת, זה לא עבד.

למעלה