יש לי ASUS EEE

טום30

New member
יש לי ASUS EEE

כל מי שכתב שהמחשב הזה גרוע וזבל. לא יודע דבר וחצי דבר. מחשב מדהים . נכון שהוא קטן אבל יש בו הכל למי שצריך אינטרנט . אופיס . זה מחשב לאנשים שמסתובבים בחוץ. מערכת ההפעלה לינוקס פשוטה לתפעול. XP אפילו בגירסתו ה"רזה" מאיט את המחשב. ואם חסר לכם מקום הכי פשוט זה לקנות כרטיס SD עם קיבולת גדולה או דיסק קשיח חיצוני נייד. זה לא אמור לעלות ככ הרבה. זה לא מחשב שמיועד למשחקים. למרות שאפשר להתקין עליו משחקים. {תוכנה וירטואלית } ואפשר להריץ GTA. כבר ניסיתי וזה עובד חלק.

kobi 23

New member
אף אחד פה לא כתב שזה זבל

המחשב הזה נועד בדיוק לישמוים אלו ועומד בהם בכבוד.וזה מה שגם כתבו פה עליו. נכון יש לו חסרונות כמו כל דבר בעולם , אבל הייתרונות עולים על החסרונות. אבל זה מפתיע אותי שהצלחת להריץ עליו משחק,כי הייתי בטוח שיותר מסוליטר יהיה קשה

יאיר B

New member
מי כתב שהוא זבל?

זה יופי של מחשב למטרות שהוא נועד להם. החיסרון היחיד שלו שאני רואה הוא במקלדת הקטנה (שדורשת אצבעות דקות יחסית אם רוצים להשתמש בה להקלדה רבה כמו בשיעורים למשל). מעבר לזה, לאופיס ואינטרנט - יופי של מחשב. הינה עוד ביקרות קטנה עליו + תמונות: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=5460&blogcode=9107912

bar666xp

New member
מי אמר גרוע וזבל?

הוא טוב לאינטרנט ואופיס. הוא בעל מסך קטן = לא הכי נוח לדעתי האישית אבל מצד שני זה אומר ניידות נטו. אישית מעדיף PPC למטרה הזו.. וגם רואה בוא כPPC שהוא בפועל PC ולא PPC. אז כPC הוא אולי באמת זבל אבל למטרת ניידות מקסימלית ושימוש אינטרנט אופיס הוא בהחלט אופציה לא רעה.

למעלה