יש לי 5 שאלות

יש לי 5 שאלות

האם יהיה ב-VOD ספיישל של האלופה
האם תעלו את אירוע הסיום המלא
האם מיכאלה תעלה ב-VOD
האם הולכים לשים טלנובלות ספרדיות מ-VIVA ב-VOD
האם אתם הולכים להעלות תמיד את פרקי האלופה לפני השידור או שזה נכון רק לגבי הפרק הראשון

danha1

New member
תשובות

למה הכוונה ספישל של האלופה? אירוע הסיום כנראה כבר לא יעלה, ובעתיד גם טלנובלה בע"מ תרד מהשירות... מיכאלה הייתה אמורה לעלות, אך כרגע מתעסקים יותר עם הטלנובלה החדשה... עדיין לא ידוע מה קרוה איתה כרגע לא - יש את רולאבוגן. לא, זה היה חד פעמי. הפרקים עולים למחרת.

DIGIPOPOO

New member
וביתר פירוט

-אכן, למה הכוונה ספישל של האלופה? -אם מדובר על אירוע הסיום של טלנובלה בע"מ הוא אכן כבר לא יעלה. -מיכאלה לא צפוייה לעלות בזמן הקרוב. -אין מידע ספציפי אך אני יודע כי נחתם הסכם עם יאיר דורי הפקות, וכך יתכן שממש בקרוב יעלו עוד טלנובלות. -לגבי האלופה, מדובר בהעלעה חד פעמית לרגל ההשקה. הפרקים לא יעלו יום לפני.

עופר8

New member
דיגי , הבנתי שהפורטל החדש

עלה עם טכנולוגיה חדשה המאפשרת העלאת תכנים לשירות מיד לאחר שידורם הראשון בערוצי הטלוויזיה השונים. זאת אומרת שיעלו פרקים מיד לאחר שידורם, לא ? כדאי מאד שכן. כי לפעמים אני חוזר מאוחר ופיספסתי פרק אז במקום לחכות עד יום למחרת אני יוכל לצפות בו באותו ערב/לילה

כמו בשמינייה ובטלנובלה בע"מ-->

שהיה מאחורי הקלעים והכוכבים דיברו כל אחד קצת וכמו שהיה בטלנובלה בע"מ ערב טוב אם שרית ובטי

DIGIPOPOO

New member
שנאמר, גיחי.

על פניו הדבר נראה הגיוני היות ועכשיו אין סיבה שהפרק לא יעלה מייד, אך לא נמסרה הודעה רשמית על הדבר. כל שנמסר זה על כך שהמוקד חובר לערוצי התוכן, מה שאני מקווה יתרום להעלת תכנים מהירה יותר היות וכבר לא היה צריך להעביר כל תוכן מוידאו לפורמט דיגיטלי.

למעלה