יש לי 4 חמוסים......:)

N a d a v 1 6

New member
יש לי 4 חמוסים......:)

תרגעו 2 זה זמני=). למשך 8 ימים אני שומר על עוד 2 חמוסים אחד זה אח של סוניק, השניה מדהימה ושקטה באותו גודל של לולה. כולם מסתדרים מצויין ניקיתי ושמנו אוכל בקערות גדולות יותר........ משחקים נהנים וישנים.. אז יש שמחה רבה אחותי מתה פה מאושר......ולי תאמת? לא אכפת..שמח שיש לי הורים כאלו מדהימים שמרשים לי לשמור עלייהם(כמובן שזה בתשלום). זהוווווו=) אחותי לא זזה מפה....חח..אגב ..החדר מאובטח מאוד..מאז המקרה עם לולה הם משוחררים..לקחנו עץ גדול כמעט בוגדל של הדלת....אבל אפשר לראות מלמעלה..והם לא יכולים לעבור. יום טוב לכולם!:). ואגב....הייתה פה עוד מישה יששמרה על 4 חמוסים וראיתי את הבלאגן!!.. חחח זה בסדר גם פה יש בלאגן ושמחהההההה.........=).

zulli

New member
may the force be with you!

המון בהצלחה - זה לא יהיה קל זה יהיה בעיקר מסריח :)

N a d a v 1 6

New member
חח מה אכפת לי..

יש להם חדר משלהם.....הם עושים צרכים בחול.......אחותי הקטנה יושבת איתם מלא......=). אין הרבה עבודה למען האמת...... הם גם נורא רגועים מזכירים את החמוסים שלי........רק שלולה הקטנה לא מפסיקה לעשות בלאגן ולרוץ ולשחק..בלי סוף.

בהצלחה נדבי!! ../images/Emo13.gif

רק אל תאבד אחד מהם בטעות

N a d a v 1 6

New member
לא אין להם לאן לצאת:)

יש להם את הסביבה שלהם בלד. הם לא יכולים לצאת.

The Reuty

New member
תתחדש../images/Emo9.gif

בהצלחה עם כל ה-4 אני מקווה (בשבילך) שאין שיחרורים

N a d a v 1 6

New member
מ=ו=ז=ר

אין לא שחרורים ואין אפילו "ששששש" אני מת על ה"ששששש" הם הכי חמודים שהם עושים את זה..קול לא ברור.............. אחת מהם אלבינו והשני זה אח של סוניק סוניק יותר שמנמן וגם יותר גדול.. ויותר בהיר.

The Reuty

New member
חח למה מוזר?

זה טוב שאין שחרורים וה"ששש" אולי יגיע יותר מאוחר וגם אם לא, לא נורא. ולנטי עושה את זה כל הזמן על הכלב של אחותי זה כל כך קורע לראות כלב ענקי פוחד מיצור כל כך קטן ושברירי(
)

N a d a v 1 6

New member
איזה כייייייף!!!!!!!!!!!!!

יום שישי מגיע לי כלוב כמו של איילתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת רעות מה את ממליצה לעשות עם הכלוב שיש לי?, אף ע"פ שיש להם חדר אני רוצה לקנות כלוב יותר גדול....יש המון סיבות. אממממממממ=\ אני נראה לי אשמור אותו נראה..=\ איך אני ש=מ=ח. למרות שאני משלם חצי מהכסף.=\

The Reuty

New member
אתה יכול לעשות להם כלוב יותר גדול,

אם לא איכפת לך מאסטתיקה.. תפתח את הכלוב החדש (תתחדש!
) ומעליו תשים את הישן ותבנה להם סולם קטנטן שהם יוכלו לעלות. זה סתם רעיון שצץ לי לראש. אם אתה לא רוצה, אתה יכול פשוט לעשות שיהיה להם 2 כלובים. או לחבר בין הכלובים(כשכל אחד בצד נפרד של החדר..) או משהו כזה.. תתחדש
ומזל טוב
(לא יודעת על מה חח) ממש הבהלת אותי, קראתי יום שישי ואיילת.. אגב, איילת חוזרת ביום שישי

למעלה