יש לי 3 שאלות

yulia20121

New member
יש לי 3 שאלות

1. איך משדרים עניין בשיתוף פעולה, בלי לשדר אותו בצורה מוגזמת כאילו אתה נזקק ותלותי ?

2. גבר שהניסיון שלו לימד אותו, שהבחורות איתן יצא ששאלו אותו בפגישה הראשונה "מה אתה עושה בחיים", היו כאלה שביקשו לנצל אותו כספית. מבקש כעת לדעת איך יודעים מתי לסנן בחורות כאלה, קרי האם כשבחורה שואלת אותו בפגישה השניה "מה עושה בחיים" הוא צריך לסנן אותה או כשהיא שואלת אותו רק בפעם הראשונה "מה אתה עושה בחיים" הוא צריך לסנן אותה ? הרי הוא למד שאי אפשר לשנות בני אדם, גם אם זו בחורה יפה שהוא רוצה, הוא לא יוכל לשנות לה את האופי הנצלן, אז עדיף לו לסנן ולעבור להכיר מישהי אחרת עם אופי לא נצלני.

3. אומרים שיש מקצועות שמעצם טבעם יש יותר התנסויות בשידור מנהיגות, בטחון עצמי וסטאטוס חברתי גבוה, כמו ברמנים ואנשי מכירות. אבל, במקצועות האלה מוכרים מוצר ולא את איכויות האופי של האדם. אבל, אותי מעניינים מקצועות בהם האדם לא משווק מוצר, אלא משווק את עצמו, ועושה את זה אינספור פעמים ביום מעצם טבעו של המקצוע. המקצוע שעלה לי בראש הוא מאמן אישי כי מאמן אישי לא מוכר מוצר, אלא מוכר את היכולת שלו להנהיג. אני רוצה לרכוש ניסיון ביכולת להנהיג, להראות בטחון עצמי גבוה ולמעשה למכור את עצמי, אבל חוץ ממאמן אישי לא מצאתי רעיונות למקצועות נוספים. התוכלו לסייע לי במציאת רעיונות ?

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
התייחסות לשאלות

השאלות שלך מאוד מגווונות.

1. אם יש ענין בשיתוף פעולה, ואתה לא נזקק ותלותי, אין סיבה שזה יראה נזקק ותלותי. אפשר להציע את ההצעה לשיתוף פעולה, ואם אין ענין בה, לדבר על דברים אחרים. לא תמיד מתאים שיתוף פעולה לשני הצדדים.

2. השאלה "מה אתה עושה בחיים" לא מעידה על רצון לנצל כספית אלא על סקרנות וענין בשני. בחורות לא נולדות עם אופי נצלני, ואני לא חושבת שזו בכלל תכונת אופי. יש נשים שזקוקות יותר לבטחון כלכלי, ומעדיפות להקשר לגבר שיש לו יותר יכולת כלכלית. זו בחירה שמן הסתם מגבילה את בחירת בני הזוג שלהן, אך זו זכותן. ניצול זה כאשר צד אחד הוא המרוויח וצד שני הוא המפסיד. ביחסים, שני בני הזוג מרוויחים. כל אחד מביא את התכונות והיכולות שלו לתוך הקשר ותורם לקשר. חלק מביאים יכולת כלכלית. חלק מביאים יכולת חברתית, כישורי בישול, יכולת לתקן דברים בבית, אהבה וטיפוח הזוגיות, ועוד הרבה דברים שנמצאים בזוגיות טובה.בעיני הרצון לסנן נשים ששואלות שאלה כזו מעיד על פחדים של הגבר יותר מאשר על האישה.

3. אם אתה רוצה לשפר את היכולת להנהיג, האם צריך לבחור בשביל זה מקצוע? זה יכול לבוא לידי ביטוי בכל מקצוע ובכל עיסוק. מה בעצם המטרה שהיית רוצה להשיג.

a

1. "אם תרצי אני בשמחה אשתף פעולה"

2. אל תנחש את משמעות השאלות, תצא איתה, תראה איך היא, אם אתם מסתדרים סבבה.
אם לא תתן לנשים לנצל אותך הן לא תוכלנה לנצל אותך.

3. מורה לאמנויות לחימה, מדריך כושר, שחקן, פוליטיקאי ומנחה טלוויזיה.

ordanco

New member
מכירות

כמעט בכל מקצוע יש מכירות,
אולי חוץ משירותי מדינה וכד'

במרבית המקרים לכאורה נמכר המוצר בגלל המוצר,
אך למעשה נמכר המוצר בזכות מכירת איש המכירות / בכל העסק .

בעולם אופטימלי אנשים ירכשו בצורה הגיונית,
בעולם מציאותי אנשים רוכשים מוצרים פחות טובים מאנשי מכירות טובים.
בעולם מציאותי כאשר בעל העסק מקצוען ואיכותי שלומד גם שיווק הוא הופך להיות מצליחן.

לכן כמעט כל עבודה בתחום המכירות יכולה לקדם אותך שלב נוסף לכיוון שאתה מחפש.

יש לי 3 תשובות

1. תעשה הכנה אישית בבית.
תדע מה אתה, מה אתה נותן, מה הערך המוסף שלך.
תחליט מראש על מה תהיה מוכן להתפשר ועל מה לא תתפשר, מהו הגבול שלך.
אל תתבייש לפרגן לעצמך ולדעת שאתה שווה, תדע שהצד השני רוצה את השיתוף פעולה איתך כמו שאתה רוצה איתו.

2. עדיף לאותו בן אדם להפסיק לעשות "קריאת מחשבות" ו"הצמדת תווית", לא כל מי שיפה ושואלת אותו "מה אתה עושה בחיים" רוצה לנצל אותו כספית.
חלקן באמת מתעניינות לדעת מה הוא עושה בחייו.
אם הוא כל כך מצליח ומרוויח ולא רוצה שזה מה שיפרסם אותו, שיגיד את האמת אבל בצניעות ולא יתרברב בהכנסה.
יש לבו אללא ציפיות וגם כאן לתרגל מראש לתשובה - מה עושה בחיים שהתשובה תהיה צנועה.

3.כל מקצוע וכל תפקיד שעיקרו מפגש עם אנשים ידרוש ממך מנהיגות ושידור ביטחון עצמי.
בכל מקצוע כזה העיקרון הוא למכור מוצר, גם כמאמן אישי, המוצר הוא למכור את עצמך. אם תוכל למכור את עצמך, תוכל למכור כל מוצר אחר.
אתה רוצה לשדר את זה, מצא עבודה שאתה אוהב לעשות.
אל תחפש עבודות שדורשות איכויות אלו, קח עבודה שאתה אוהב, שאתה רוצה לעשות והאיכויות האלו יגיעו מתוכך.
לגבי סטטוס חברתי גבוהה, אני לא מבין את המושג הזה, על איזו חברה אתה מדבר?
אתה תחליט מה החברה שסביבך, אתה תבנה אותה ואתה תחליט באיזה מעמד אתה רואה את עצמך.

למעלה