יש לי 2 שאלות...

סתם אחת!

New member
יש לי 2 שאלות...

או יותר נכון בעיה אחת ושאלה אחת.. נתחיל בבבעיה: העכבר כל הזמן נתקע לי, זאת אומרת שאם אני למשל לוחצת על איזה קישור באינטרנט או כל דבר אחר עד שאותו חלון לא נפתח לגמרי הוא לא זז!! מישהו יודע מה עושים?? דבר שני.. יש לי צורב ימאהה שעובד עם התוכנה nero מישהו יכול בבקשה לתת לי הסבר קצר על איך צורבים עם זה.. כי אין לי מושג!! תודה מראש.. רויטל

noam01234

New member
יש לי תשובה וחצי

לגבי Nero תורידי מדריך בעברית מהקישור המצורף (הוא אמנם לגירסא 4 אבל זה בערך אותו הדבר) לגבי האקספלורר, לא ציינת איזה גירסא, דוגמא של אתר בו זה נתקע, נתחיל בזה שתורידי עדכון לאקספלורר 5.5 מהלינק המצורף..

AfiComp

New member
בנוגע לתקלה עם העכבר...

נתקלתי כבר בתפועה הזאת, והסיבה הייתה עכבר סיראלי (9 פין) והמודם חולקים את אותו ערוץ בקשת הפסיקה IRQ. כנסי ללוח הבקרה=>מודמים=>הסתכלי ברשימה עם רשום שם על אותו ה-COM עכבר טורי תקני, ומודם (רוב הסיוכיים שזה יהיה COM2) אם אכן זה מה שאת רואה, וביציאה מנקודת הנחה שהמחשב שלך הוא לא הכי חדש, אז הסתכלי באחוריו, וראי אם יש חיבור נוסף שאליו תוכלי לחבר את העכבר (זאת אומרת, חיבור 9 פין נקבה זהה לחיבור שאליו העכבר מחובר עכשיו), אם את לא רואה חיבור כזה, אז נסי את הדברים הבאים: הכנסי לביוס (הקישי על מקש ה-DEL בעת הפעלת המחשב) ולכי לתת תפריט שנקרא Integrated Peripherals, וחפשי את השורה שנקראת Serial Port, צריכות להופיע שתיים כאלו, אחת ל-COM 1 והשניה ל-COM2, באמצעות מקשי החיצים הגיעי לשורה הראשונה מהשתיים, וודאי (באמצעות מקשי ה(+) וה-(-) שהמשאבים שמוגדרים לאותה היציאה הם IRQ4/3F8, אחרי כן עברי לשורה השניה, והעבירי את ההגדרה שלה למצב Disabled, הקישי ESC פעם אחת כדי לחזור לתפריט הראשי, ואז F10, ואשרי את שמירת השינויים. העלי את ה-WIN ואז בדקי שוב את המצב שתפריט המודמים שבלוח הבקרה, כעת את אמורה לראות שב-COM1 מותקן עכבר טורי תקני, וב-COM2 מותקן המודם שלך. בהצלחה, AfiComp

AfiComp

New member
מה יהיה עם שגיאות הכתיב האלו...

ככה זה שמבצעים הקלדה "עיוורת" - לא מסתכלים על המסך.... אני בוש ונכלם
AfiComp

למעלה