יש לי 2 שאלות

bioc1

New member
יש לי 2 שאלות

אני בתולה (או שכבר לא...) וניסיתי לשכב עם חבר שלי פעמיים והוא לא ממש הצליח להיכנס... בהתחלה טיפה כאב לי ואחר כך לא הרגשתי כלום....מה זה אומר? שהוא נכנס וישר יצא? אולי אני מכווצת את שרירי הנרתיק באופן לא רצוני? אולי יש לי וגיניסמוס? והאם הפעם הראשונה אמורה להיות כל כך קשה? זה מצחיק אבל אני לא יודעת אם אני עדיין בתולה... ובקשר לשאלה השנייה....חבר שלי רצה לרדת לי ולא הסכמתי כי אני די נגעלת מהאיבר שלנו ואני מתפדחת....חוץ מזה לוקח לי המון זמן לגמור ולא נעים לי לתת לו להיות למטה כל כך הרבה זמן... האם אני עוף מוזר?

חחח את לא עוף מוזר...

טבעי לגמרי. אבל לבי הבושה שלך - חמודה, כולנו נשים, לכולנו יש אותו דבר שם למטה, זה תלוי בהרגשה האישית לך, ותאמיני לי, שאם את תשתחררי, תתני לעצמך לזרום תתני לו לרדת לך - את תצטערי שלא עשית את זה קודם
בקשר לזה אם את בתולה או לא... תראי, אם קרום הבתולים נקרע או לא אני בוודאי שלא יכולה לדעת... תנסו שוב, תנסו שזה יכנס עד הסוף, ככה תהיי בטוחה. יכול להיות שזה יכאב נורא, תבקשי ממנו להיות עדין.

ארטימיס

New member
כנסי רייגע! ../images/Emo36.gif

מותק.. חח אני לא יודעת ולא נראה לי שמישהו יכול להגיד לך אם הוא נכנס וישר יצא.. אף אחד מאיתנו לא באמת היה שם
. מה שכן.. יש מצב באמת שאת מכווצת את שרירי הנרתיק שלך וקשה לו להכנס ובגלל זה כואב לך
. תגידי..? הוא עובד עם האצבעות לפני שהוא חודר אלייך? ז"א חח הוא מכניס לך אצבעות?
את יודעת.. כדי שתתרגלי להרגשה הזו של משהו בפנים. הפעם הראשונה שלי הייתה די קשה כן. כאב לי מאוד.. אומן לא ירד לי דם אבל בכל זאת.. חשבתי שאני בחיים לא אפתח חחח
. היה כואב
. אבל את יודעת, אם הזמן מתרגלים לזה והכאב הופך להנאה עצומה
! תנסו לאט לאט.. תרגעי, אל תתרגשי יותר מדי, תנסי לחשוב מחשבות חיוביות. אני זוכרת שלקח לי ולחבר שלי איזה 5 פעמים עד שהוא הצליח להכנס עד הסוף.. זה לוקח זמן מאמי אין מה לעשות. לגבי הירידות.. שמעי אם לא נעים לך שהוא ירד לך ואת מתפדחת את לא חייבת
. יש בחורות שלא אוהבות שיורדים להם למרות שאני חושבת שהן מפסידות ובגדול
! כמה זמן את עם חבר שלך? אתם פתוחים מספיק? למה בעצם את נגעלת מהאזור הזה? את מגלחת? שומרת על הגיינה טובה? אם כן אז מה הבעיה
? ואגב.. את לא חייבת לגמור מהירידה.. כאילו, כתבת שאת גומרת לאט וזה סבבה.
בהצלחה חמודה!
וחג שמח!!!!!

bioc1

New member
תודה על התגובה

אמממ....האמת שחבר שלי לא מכניס אצבעות לפני שהוא נכנס.....הוא צריך? זה נראה לי דוחה... לגבי הירידות....אני מגלחת כמובן את האזור אבל רק מסביב ולא את השיער בשפתיים עצמן (אני מפחדת לגלח שם) ושומרת על הגיינה אלך עדיין האזור הזה לא נראה לי הגייני במיוחד אז זה קצת מגעיל אותי לחשוב שהוא יצטרך להיות שם הרבה זמן וגם במהלך הירידה, הנרתיק מפריש הפרשות שהן בטח לא נעימות... לא יודעת....אולי יקח לי עוד זמן להיפתח לזה

סיון 1 23

New member
זה ממש ממש לא מגעיל...

גם אני חשבתי שזה לא משהו זה לא מגעיל ואפילו נעים! (אני מדברת על אצבעות כמובן.

היי! תשמעי, חברה שלי לא יכלה אפילו

להכניס טמפון... הנרתיק שלה היה כל כך צמוד. אבל זה עם הזמן... עם הזמן הוא מתרחב אבל צריך סבלנות ובזהירות. יש בנות שהפעם הראשונה יותר כואבת ויש כאלה שפחות ויש כאלה שבכלל לא כואבת
כל אחת והגוף שלה. גם אני בהתחלה לא הייתי כל כך רגועה עם זה שחבר שלי ירד לי, אבל זה גם עם הזמן... יש בנות שלא נהנות מהירידה בגלל המחשבה. אני אישית מציעה לך תשתחררי תביני שמה שיש לך שם
זה מה שיש לכולם אולי קצת שונה אבל העיקרון. אין מה להתבייש. וגם לי לוקח הרבה זמן לגמור.... אבל חבר שלי רוצה לענג אותי בצורה המקסימלית אז הוא שם כמה שצריך
גם הפרטנר שלך יכול. וחוץ מזה את יכולה להפסיק אותו בכל רגע... זה לא כזה קל אבל חחח או שנניח שכשהוא מאונן לך אז בדקות האחרונות שירד לך. אפשר למצוא לכל דבר פתרון.

למעלה