יש לי 2 שאלות 1. יש איזשהו אתר לסדרה עצמה? 2. איך קוראים לשחקן שמשחק את ג'ק (נראה לי)?
F faina היחידה New member 4/12/04 #1 יש לי 2 שאלות 1. יש איזשהו אתר לסדרה עצמה? 2. איך קוראים לשחקן שמשחק את ג'ק (נראה לי)?
G gargamich New member 5/12/04 #2 1. אולי 2. נראה לי שנראה לך רק כי את לא בטוחה אבל את בעצם יודעת את זה שאת לא יודעת ולכן רק נראה לך אז באת לשאול והכרזת שנראה לך על מנת שלא נתבלבל ונחשוב שאת יודעת הרי שאת יודעת שאת לא יודעת!
1. אולי 2. נראה לי שנראה לך רק כי את לא בטוחה אבל את בעצם יודעת את זה שאת לא יודעת ולכן רק נראה לך אז באת לשאול והכרזת שנראה לך על מנת שלא נתבלבל ונחשוב שאת יודעת הרי שאת יודעת שאת לא יודעת!
L Lost Lullaby New member 5/12/04 #3 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif מיך
G gargamich New member 5/12/04 #5 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif ליביליבס
L Lost Lullaby New member 5/12/04 #6 איך הגעת לפה? ../images/Emo3.gif [ולא, אני לא חורשת על הפורום על הזמן, פשוט הגיע אליי מסר שהגיבו לי פה :X]
איך הגעת לפה? ../images/Emo3.gif [ולא, אני לא חורשת על הפורום על הזמן, פשוט הגיע אליי מסר שהגיבו לי פה :X]
L Lost Lullaby New member 5/12/04 #4 לא יודעת אם לסדרה אבל http://www.gloriareuben.com/ האתר של גלוריה רובן, מיש שמשחקת את ברוּק