יש לי 2 שאלות:

SC0RPi0NS GiRL

New member
יש לי 2 שאלות:

1)הייתי עכשיו באתר הרשמי ואני רואה שהשחקן שמגלם את ג'ס (!) מבנות גילמור, כמובן, ישתתף באמריקן דרים זה נכון? מתי? את מי הוא ישחק? 2) נכון יצא לסידרה אלבום אוסף של השירים אז אפשר את הרשימה בבקשה אני יודעת שתגידו לי ללכת לאתר ויש שם רשימת שירים אבל זה שונה וזה בנוסף אני רוצה בבקשה
! תודה מראש והמשך יום נעים ושבוע נעים לכולם!

Luna Lovegood

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo26.gif

1) כןןן!!! ג'ס, הלוא הוא מיילו ונטימיליה
(כתבתי נכון?) יופיע , נראה לי בעונה השלישית (עכשיו משודרת בארץ העונה השנייה) הוא ישחק מישהו שקוראים לו כריס (אם אני לא טועה?..) אבל חוצמיזה אין לי מושג כי אני לא מספיילרת לעצמי
2)
1. "Generation" - Emerson Hart 2. "Heatwave" - Martha and the Vandellas 3. "She's Not There" - The Zombies 4. "Don't Worry Baby" - The Beach Boys 5. "My Girl" - B 2 K 6. "People Get Ready" - The Impressions 7. "Come Ye" - India.Arie 8. "Gone Gone Gone" - The Everly Brothers 9. "My Boyfriend's Back" - Stacie Orrico, Brittany Snow, and Vanessa Lengies 10. "Wishin' and Hopin'" - Vanessa Carlton 11. "Beyond the Sea" - Duncan Sheik 12. "That's How Strong My Love Is" - Otis Redding 13. "You Really Got Me" - The Kinks 14. "Every Little Bit Hurts" - Vivian Green 15. "Sounds of Silence" - Simon and Garfunkel​

Luna Lovegood

New member
אממ עודמשהו

מיילו ישתתף על תקן דמות קבועה, פחות או יותר, לא רק בכמה פרקים. ככה לפחות אני הבנתי את זה. מקווה שעזרתי

למעלה