יש לי 2 שאלות...

שקסי

New member
חחחחח

צחוקים כ"כ מתאים להם!!!! שמעון כל משפט שלו שעם "שקרן אור "אההה" פוגעת ב"אההה" אז "אההה"" והוא נרדם באמצע שהוא מדבר.... לאה בלום הייתה מחנכת שלך??? אז גם אתה חבר הסתדרות?? ורק לידיעת זה " בוקר טוב בוקר טוב, השמש זורחת הציפרים מקייצות"

מ ו ר ע ל

New member
אצלנו בגלל שאנחנו בי"ס של כלים

אז יש טיול שטח חמישה ימים ככה שאין חדרים אלא כל אחד באוהל שלו. קיצר אני בד"כ הצלחתי להתעורר לפני ההשכמה ואז עזרתי בהשכמה שזה עוד יותר כיף פשוט עוברים אוהל אוהל ומנערים אותו עד שאנשים בפנים קמים יוצאים מהשק"ש כדי לצעוק עליך ואז אתה יודע שהם קמו זה ממש ענק

לאה אהובת נפשי

הייתה מחנכת שלי שנתיים שלמות (פשוט כל יום הוא חגיגה מחדש...) ואצלי היא צעקה "מצייצות". אני כבר חבר הסתדרות ותיק (ואני בין הבודדים שהיא מעולם לא קראה לו בשם משפחה). ושמעון כ"כ מצחיק, כל פעם שהוא רואה אותי מתחיל הסיפור הקבוע: "עמרי, עמרי, למה עזבת את פיסיקה? למה, אבל למה?" (ככה!).

kedeman

New member
הטיולים הכי שווים הם בשטח..

אבל אצלנו תמיד יש יום אחד לפחות באכסניה... לא יודע למה... בטיול ניווט בכיתה ט דניאל פואה המורה לגיאוגרפיה בא ודפק על הדלת כל כך חזק שכולם קפצו כי הם היו בטוחים שהוא ישבור אותה עוד שניה ראיתי כבר התעללויות נוראיות בתלמידים... מורה אחת העירה אצלנו ילד תוך כדי שהיא מצלמת אותו במצלמת וידיאו, מטלפנת לאמא שלו ונותנת לו לדבר איתה על הבוקר והכל מוקלט... ד"א בפולין אנחנו ישנים בחדרים של זוגות אבל יש לילה אחד שבו כל הבנים בשכבה ישנים בחדרים פרטיים כי ככה המלון... חדר פרטי!!!!

שקסי

New member
חחחח אז אתה מיוחד!!

צחוקים עם השמעון הזה... כל מילה שנייה זה "אההה" המפורסם שלו... אתה מכיר את יורם?? הצב??

יורם יורם - כזה חמוד

אף פעם לא למדתי אצלו. שמעון וה-"אההה", הם צמד חמד, שהולכים לכל מקום ביחד, תנסי לספור פעם באיזה שיעור כמה פעמים הוא אומר את ה-"אההה", תוצאות מדהימות! ויש לו גם את "אההה תפסיקו" (מתכוון להגיד תפסיקו, אבל אי אפשר בלי אההה). הכי מצחיק זה לראות את שמעון ויורם מדברים על כל מיני דברים (ממש מפחיד). ואני חושב שלאה לא קראה לי בשם משפחה, בגלל שהוא שם מזרחי (חיון), והיא חששה שאני אהפוך את זה לעניין עדתי (והייתי עושה את זה בשמחה, אבל היא לא נתנה לי הזדמנות).

המתנות טובות מאוד בד"כ

פעם אחת היה פאוץ' של התנועה, אבל לא הייתי (שנה אח"כ מצאתי כזה בארון של אייל - עדי כדאי לך לחפש דברים בארון שלו, יש הרבה אוצרות, ואם את מוצאת חולצה של בני עקיבא תעזבי אותה היא שלי!), ואז הייתה ההצגה - "קן הקוקיה", ודרך אגב בזכות הפאוץ' עברתי טסט. שנה אחרי זה (לפני שנתיים), היתה ההצגה "המפקח" (גרוע למדי, חוץ מהקטעים שגרמנו לטל מוסרי למות מצחוק על הבמה) עם זאב רווח, המתנה הייתה עט של התנועה, עט מאוד יפה, שימושי במגנים ובגרויות ועוד כמה דברים (צריך להגיע בהזדמנות לספריה של ביה"ס ולחפש את החלקים של העט). שנה שעברה היה משהו אחר, לא הצגה, לא יודע בדיוק, לא הייתי (היה לי מבחן באותו יום - הלך חרא), אבל כן קיבלתי את השעון (קומבינות), ודרך אגב הוא מאוד שימושי ומאוד יפה, ופעם אפילו חשבתי על להפוך אותו לשעון כיס (אבל רק לי יש מוח מעוות), ומי ששם לב יש קטע מאוד מוזר עם הקווים של הדקות, ממתי יש סימן כל 12 דקות? מה, מישהו באמת חשב שאני אכוון את השעון על 8 ו-36 דקות?

kedeman

New member
סימן כל 12 דקות?

לא נראה לי... אצלי הוא רגיל לחלוטין שנה שעברה היה סטאנד אפ

כדי שיהיה כל 10 דקות צריך 5 קווים

בין כל שני מספרים "גדולים" (שעות עגולות) למשל בין 7 ל-8: סימן 1: 7 ועשרה סימן 2: ועשרים סימן3: וחצי סימן 4: וארבעים סימן 5: וחמישים ואז מגיעים ל-8 בשעון (לחות בשלי) יש 4 סימנים (נקודות במקרה הנוכחי), בין כל שתי שעות עגולות, ומחשבון פשוט (12=60/4) נקבל שיש סימן כל 12 דקות. אבל יכול להיות שרק אותי דפקו (הגיוני).

kedeman

New member
שיעור בשעון

סתם הקדמה קצרה: יש אצלי בבית ספר כיתת תגבור מיוחדת, הרבה יותר מיוחדת ממב"ר היא נקראת כיתה קטנה. בכיתה הזו יש בסביבות ה-12 תלמידים. הם מקבלים הרבה יותר תגבורים מכל שאר הכיתות (ביחד). בכיתה הזאת נמצאים כאלה שהם בדרך כלל לא הכי מבריקים... (חלקם יצאו בהצהרה שטוב להיות מפגרים) יש עליהם בדיחה שהם מפחדים להכשל בבגרות בשעון עד עכשיו חשבתי שזאת סתם בדיחה טיפשית ומעלה חיוך (כשהיא מגיעה בזמן ובקונוטציה הנכונה..) אבל עכשיו עם איך שאתה הצגת את הדברים אני באמת חושש שאם היית עושה בגרות בשעון היית נכשל נכון בשעון יש ארבע נקודות קטנות? אחריהן מגיעה נקודה אחת גדולה (לידה בדרך כלל מצורף מספר לדוגמה: 1,2,3) הנקודה הזו היא הנקודה החמישית שחיפשת חשבתי שאולי אני לא בסדר או שגם השעון שלי דפוק אז החלטתי לעשות סקר מהיר בין שעוני הבית לכולם יש קווים בצורה הזו!!! השיטה הולכת ככה: קו קטן, קו קטן, קו קטן, קו קטן, קו גדול ככה זה חוזר על עצמו 12 פעמים בשעון איך אתה יודע שעברו 5 דקות נגיד מהשעה 12? המחוג עבר לקו הגדול הבא!!! אני מקווה שלא תיפגע מההודעה קח בצחוק :)

מאיושית

New member
פסיכים../images/Emo3.gif

מצאתם לכם על מה לדבר

אני לא עד כדי כך דביל

אתה לא הבנת את כוונתי. הבעיה שלי עם השעון הזה היא שמאחר ובחלק של השעון המעורר יש רק מחוג אחד ואיתו אתה אמור לכוון, והכיוון אמור להיות, על איפה יהיה המחוג של השעות בשעה שאתה צריך. אני יודע איך שעוני מחוגים עובדים, הבעיה כאן היא לכוון את השעון המעורר. עכשיו היה תורי ללכת ולבדוק בשעון מעורר אחר בבית, ותראה מה גיליתי: בתוך המעגל של הקווים (למען האמת נקודות) שלפיו הולך השעון הרגיל (זה עם השני מחוגים, זה שהסברת איך הוא עובד, וזה שגם אני יודע איך הוא עובד, ואין על כך שום מחלוקת), יש מעגל נוסף, מיוחד לשעון המעורר, שעליו אתה מכוון את המחוג של השעון המעורר, ובמעגל הזה יש 5 נקודות בין כל נקודה גדולה, וככה אתה יכול לכוון כמו בן אדם נורמלי את השעון המעורר, וגם להשתמש בשעון הרגיל. אני מקווה שעכשיו הבנת למה אני מתכוון, ונראה לי שאתה אולי היית עובר בגרות בשעון, אבל הייתי נכשל בחלק של השעון המעורר (קטע מצחיק - בגרות בשעון). ומעיין, אנחנו לא פסיכים, יש נושאים שהם ברומו של עולם, ויש מקום לדיון ציבורי בהם, ובעקבות זאת, אני מרשה לעצמי לדרוש, שהסקר הבא באתר יעסוק בסוגייה הרת גורל זו. וכל הכבוד על הסקר החדש.

שקסי

New member
עמרי צודק!!!!

ישבתי וחקרתי את שעון של החטב"מ וזה הולך ככה: 12....1....2....3....4....5....6....7....8....9....10....11.... וככה זה כל השעון... יש 4 נדודות במקום 3... וזהו שום ויכוח!!

ברור שעמרי צודק

אבל מאיפה הגיעו 3 נקודות. הדיון הוא על 4 או 5 נקודות. שי, אני חושב שיש פה מישהי שלא עוברת בגרות בהבנת הנקרא (עדי - בלי להעלב).

kedeman

New member
איך היתה הבגרות שלך במתמטיקה?

אתה לא יודע שאם אתה עושה מספר שלילי בריבוע אז הוא הופך לחיובי????

הבגרות שלי במתמטיקה הייתה טובה מאוד

95 כמדומני. ובנוסף לכל למדתי (ואני עדיין לומד) באונברסיטה מתמטיקה בכמויות שאתה רק יכול לחלום עליהן. שלילי בריבוע, זה ביטוי (איך הייתה הבגרות שלך בעיברית?)

שקסי

New member
קנוניית עדי בע"מ!!

מה קורה כולם עולים עליי בירידות???

למעלה