אני לא עד כדי כך דביל
אתה לא הבנת את כוונתי. הבעיה שלי עם השעון הזה היא שמאחר ובחלק של השעון המעורר יש רק מחוג אחד ואיתו אתה אמור לכוון, והכיוון אמור להיות, על איפה יהיה המחוג של השעות בשעה שאתה צריך. אני יודע איך שעוני מחוגים עובדים, הבעיה כאן היא לכוון את השעון המעורר. עכשיו היה תורי ללכת ולבדוק בשעון מעורר אחר בבית, ותראה מה גיליתי: בתוך המעגל של הקווים (למען האמת נקודות) שלפיו הולך השעון הרגיל (זה עם השני מחוגים, זה שהסברת איך הוא עובד, וזה שגם אני יודע איך הוא עובד, ואין על כך שום מחלוקת), יש מעגל נוסף, מיוחד לשעון המעורר, שעליו אתה מכוון את המחוג של השעון המעורר, ובמעגל הזה יש 5 נקודות בין כל נקודה גדולה, וככה אתה יכול לכוון כמו בן אדם נורמלי את השעון המעורר, וגם להשתמש בשעון הרגיל. אני מקווה שעכשיו הבנת למה אני מתכוון, ונראה לי שאתה אולי היית עובר בגרות בשעון, אבל הייתי נכשל בחלק של השעון המעורר (קטע מצחיק - בגרות בשעון). ומעיין, אנחנו לא פסיכים, יש נושאים שהם ברומו של עולם, ויש מקום לדיון ציבורי בהם, ובעקבות זאת, אני מרשה לעצמי לדרוש, שהסקר הבא באתר יעסוק בסוגייה הרת גורל זו. וכל הכבוד על הסקר החדש.