יש לי 2 שאלות...

ימי פולין...

לנו קרה שכולם היו על האוטובוס,ואז ספרנו והיה חסריים שניים, אז ספרנו שוב ושוב היו חסרים שניים, אז ספרנו שוב ושוב חסרים שניים- בסוף התברר שהם לא קמו עדיין... הלכנו לחדר שלהם והם ישנו חזק...

אצלנו היו שניים שאחרו ביום האחרון

אז השאירו אותם בכוונה במלון, ואספו אותם לפני הנסיעה לשדה תעופה, אז הם הפסידו את כל הטקס סיום. אבל חוץ מזה, היה מקום אחד (לא זוכר כבר את השם), שניקינו איזו מצבה שם (סיפור שלם עומד מאחורי זה, ובעיקרו צופנבוניות), ובסוף נשארנו 4 אנשים, וחבר שלי ואני כבר התחלנו לחזור לאוטובוס, והשניים האחרונים נשארו שם כדי לזרוק את השקית זבל איפושהוא או משהו בסגנון, בכל מקרה, חברי ואני עולים על האוטובוס, הדלתות נסגרות, והאוטובוס נוסע, והתחלנו לצרוח כמו מטורפים שחסרים עוד שניים, ובוסף מישהו מקדימה שמע, ועצרו את האוטובוס. בסוף הסתבר שלקחו ברצינות את משפטו של המאבטח שטען שאם הוא על האוטובוס אפשר לסוע.

THE sky angel

New member
יש לי 2 שאלות...

1) מתי הכנס פעילים? יש שמועות שב-30, זה נכון?... ואם כן, מה מתוכנן לשם...? מי שהיה כבר בכנס כזה... השאלה השניה מיועדת ללומדי תקשורת מבינכם... 2) ב24 אם אני לא טועה יש כנס תקשורת בחיפה במרכז הקונגרסים.. מי מכם מתכוון לבוא?...

zander17

New member
לא.........

אני מתכוון כאילו מה יש שם??? על מה אנחנו מדברים בכנס??? על איזה כיף היה לסחוב את הציוד בטיול או לבוא מוקדם ולסדר דברים שאף אחד לא רוצה לסדר??? מה???..

kedeman

New member
אין סיכוי לראות אותי בכנס תקשורת

לא נראה לי שהבית ספר שלי יוצא לכנסים כאלה... בקשר לכנס פעילים עד עכשיו אני יודע רק על שמועה שהוא ב-30 אין לי שום דבר ודאי ואני מקווה להגיע

שקסי

New member
אוקי אז כל התשובות...

הכנס פעילים הוא ב30 למרץ (בדוק) אם לא תיהיה מלחמה... אני באה... רואים "מאמי"... עוד פרטים???

kedeman

New member
רואים מאמי?? שוס!!!

ורק למי שלא ידוע הכנס פעילים זה אירוע דיי שוסי פעם אחת בשנה נפגשים כל הפעילים של התנועה לאירוע שהוא לא הכנה לשומדבר, לא קורס, לא סמינר ופוגשים את כל החברים מכל הארץ אחרי שלא התראיתם הרבה זמן ובעיקרון זה בשביל המפגש החברתי בדרך כלל גם מקבלים איזושהי מתנה שנה שעברה זה היה שעון מעורר וזה כייף שנה שעברה זה היה יותר כייף כי זה היה ב-11 למרץ.. יום אחרי היומולדת שלי :)

kedeman

New member
אה ושכחתי

אם זה ב-30 למרץ אז יש סיכוי לא רע שאני אהיה שם ואספיק להיפרד מכולם לפני שאני טס לפולין...

קשתונה

New member
שעון מעורר? זהר למה לא נסענו?!

עכישו צריך שעון לפולין ואין!!! יופי גאון!!:)

kedeman

New member
טוב שאת לא קצת צינית

אז מה עם המתנה קצת לא משהו היעקר הכוונה!!!! ושפוגשים שם את כולם!!

שקסי

New member
היי ואז נשב לנו ונשתה מיץ פטל ונראה

טילים עפים מעלינו...יהיה הכי מצויין בעולם!! ובקשר לשעון מעורר- המתנה הזאת זה דבר כ"כ שווה!!!- אני משתשמת בזה אפילו לקחיתי את זה למדמים...(למרות שהוא לא יצא כ"כ מהתיק...)

קשתונה

New member
דווקא הייתי רצינית...

בדיוק אתמול תהינו מאיפה נביא שעון מעורר לחדר בפולין... ויש לי בדיחה אבל היא לא מצחיקה אז זהר תשמע אותה אח"כ בטלפון:)

קשת

כשאני הייתי בפולין הייתה השכמה טלפונית לחדרים מהקבלה (שירות של בית המלון), ואח"כ גם המורות התקשרו לכל החדרים לוודא של ענית להשכמה וחזרת לישון, וכמעט תמיד כולם הצליחו לקום. סיפור משעשע בתחום: 2 בנות לא התעוררו והטלפון המשיך לצלצל ולצלצל אצלן בחדר, ואפילו כשהתחלנו לדפוק על הדלת עם בקבוקים ולצעוק (וגם צעקו עלינו מכל החדרים בגלל הרעש), הן לא התעוררו. בסוף הביאו חדרנית שפתחה את החדר, והצליחו איכשהו להעיר את אחת הבנות, ובסוף אחרי שהתחזתי לה' הצלחתי לגרום גם לשנייה להתעורר. בקיצור, יהיה בסדר, תמיד יהיה מי שידאג להעיר אותך, וחוץ מזה אף פעם האוטובוס לא יסע בלעדייך, וישאיר אותך בכל מיני מקומות (חוץ מפעם פעמיים).

נ ו ם

New member
בחילופי נוער בגרמניה-

-בימים שהיינו בברלין ישנו באכסנית נוער 10 כוכבים כזאת יפהפיה. אז המורה של הגרמנים הר וייס (או שאומרים שאדון זה פראו ולא הר? שכחתי כבר) דפק לנו על הדלת ממש חזק בום בום בום כל בוקר בצירוף צעקות במבטא גרמני/בגרמנית. דבר שבהחלט עושה קונוטציות לא נעימות כשאתה שומע את זה מתוך שינה.

בטיול השנתי של י"א

המחנכת שלי דפקה יום אחד על הדלת להעיר אותנו (גם היא במבטא גרמני - הייתה מתה) בצעקות הקרב המפוסמת: "בוקר טוב, השמש זורחת, הציפורים מצייצות, לקום!!" (לאה, התעוררתי כבר לא צריך לקרוע לי את שאריות עור התוף). לעומתה, שימעון המורה לפיסיקה אמר :" לי יש חבר. בקבוק.חיחיחי(במבטא רוסי כבד). במקום לדפוק על הדלת עם היד, אני דופק עם הבקבוק" (וואו, תודה רבה שמעון על המידע החיוני).

למעלה