יש לי 2 שאלות

ZEEV66

New member
יש לי 2 שאלות

. אני עובד כ-5 שנים בחברה מסויימת. משקיע את כל מירצי וכוחי, מ-4 בבוקר ועד 6 בערב ולפתע גיליתי בשבת שמחפשים לי מחליף. נכון, התקשורת תמיד הייתה לקוייה ביני ולבין המנהל שלי בפן האישי ולא דבר שקשור לעבודה. א. האם פירסום מודעה בעיתון למחליף שלי בלי ידיעתי - זה מותר? 2. עברתי תאונת עבודה. 3 חודשים שכבתי עם גבס בבית. חזרתי לעבודה ב-1.11.2002. מידי פעם יש לי טיפולים ובדיקות שקשורות לתאונת עבודה והמנהל שלי לא נותן לי לצאת לבדיקות הללו. ממש מגביל אותי. לאחרונה היו לי מספר בדיקות וטיפולים, ראיתי שהוא לא מעוניין שאני לא אבצע את הבדיקות הללו, פניתי לרופא המטפל וזה נתן לי 7 ימים חופש (המשך של טיפול בתאונת העבודה) השאלה היא: האם המנהל שלי יכול לפטר אותי עקב העדרותי מהעבודה בגלל טיפולים, בדיקות ואף ימי מחלה בבית. האם אתם ממליצים לי לפנות לדרג יותר גבוה.? אני בן 50, אדם בריא בדר"כ.

מלחמה בחרא הזה

אני מציע לך באופן אישי לא לשתוק ואם אתה יודע בוודאות שמפטרים אותך כנס בו בכל הכוח אין דין ואין דיין למדינה הזאת אחד דופק את השני ומנצל את מעמדו הבוסים בארץ חולראות מי לא שמע על חברה שמפטרת אישה לפני הריון בהריון אין לאף אחד כאן דין ודיין אני אישית הייתי נכנס בו עם כל ההוכחות שיש ולהרוס לו את המוניטין של החברה ללמד אותו לקח אחת ולתמיד אל תתן לאף אחד לחרבן עליך לשאוף לצדק נתת את הנשמה נקמה נקמה

mrmistory

New member
גם אם אתה לא.....

בטוח שמפתרים אותך מעבודה עליך לזרז אמצעי תהליכים שונים נגד מנהל שלך. את הדבר הזה אסור אבל אסור לעשות לפי כללי החוק. יש היום מספיק עורכי דין.

למעלה