יש לי 2 שאלות ?

יש לי 2 שאלות ? ../images/Emo12.gif

מה קורה עם הפינוי של בית ספר הולץ ו-תחנת רכבת דרום לא אמורים לפנות אותם ו-לבנות איזה פרוייקט גדול של משרדים או מרכז ירידים במקומם ???????????????????????????????? 2 - אתם דיברתם כאן לפניי שבועיים על פרוייקט חדש שניקרא " מגדל חיל התיזמורת " לא היתכוונתם אוליי ל-תיזמורת צה"ל ש-הבסיס שלה נימצא ל-יד מוזיאון רמת אביב ??? ו-אם כן , אוליי יש לכם אילוסטרציה של המיגדל הזה ו-מידע כלשהו עליו ????????????????????????

מישהו בבקשה ש-יודע על זה משהו?

אני מבקש לדעת פרטים על 2 הפרוייקטים האלה . אוליי למישהו יש איזה אילוסטרציה של אחד מהפרוייקטים האלה ? אני קראתי ב-עיתון ש-רוצים לפנות את בית ספר הולץ ו-יש על זה דיבורים עכשיו

אגב ב-קשר ל-בית ספר הולץ.........

אני הייתי לפניי 5 שנים ב-תערוכה שאירגן מהנדס עיריית תל אביב אז : ישראל גודוביץ´ ו-הוא הראה את התוכניות של עיריית תל אביב ל-10 השנים הבאות . הראו שמה פרוייקטים כמו : שבילים ל-אופניים , פינוי שוק הסיטונאים ל-יד תחנה מרכזית , בניית 3 מגדלי משרדים מאחוריי מגדל המאה ל-יד בניין ההיסתדרות , בניית כיכרות ו-מעגלי תנועה ב-רחבי העיר , קירוי רחוב החשמל , הריסת כיכר דיזינגוף , פרוייקט דרום הקרייה , ו-פרוייקט הזרוע הצפונית של המע"ר , ו-פרוייקט פינוי בית ספר הולץ ו-תחנת רכבת דרום . ב-קשר ל-פרוייקט הזרוע הצפונית ,שזה פרוייקט בניית 5 גורדי שחקים בין עזריאלי ל-בין תחנת רכבת מרכז (סבידור) אני מיתכוון ל-קטע שנימצא בו אולמי רסיטל ש-זה בין דרך בגין ל-בין כביש איילון , מתוכננים שמה 5 גורדי שחקים ביניהם מגדל המניפה , אגב ל-גביי אולמי רסיטל , עיריית תל אביב אישרה תוכנית להרוס את מחלבת תנובה ו-בניין קופת חולים שנימצאים ל-ידו ו-ליבנות עליו גורד שחקים של 40 קומות

אנשים כאלה נחמדים שאלתי 2 שאלות....

ו-עדיין אף אחד לא היתייחס אליי באמת תודה רבה לכם . בסך הכל רציתי לדעת מה זה מגדל חיל התיזמורת שדיברתם עליו ו-מה זה מרכז וייצמן ?

למעלה