יש לי 2 חיילים

יש לי 2 חיילים

אחד מהם תמיד בדרכו הביתה מודיע כדי שאהיה בבית לפחות. השני, במסגרת תפקידו מדי פעם עובר בסביבות הבית. וכן, אני כן מעודכנת לגבי המשמרות והתפקידים שלו. אז לא לעשות ממני אמא לא מעורבת. אמא שאכפת לה מעצמה. הכוונה של כמה מכם כאילו שאני אערך עם "הזיונים" שלי היא לא רלוונטית אין לי חשק שאפילו פעם בחודש יראה פרצוף אחר. ולמפרגנים הידד

d a n i e l s 5

New member
זה היה רק תסריט אפשרי...

אחד מיני אלפים שיכולים להיות.... כל אחד והתסריט שלו :) ובכלל למה את פותחת כל פעם הודעה חדשה?

פועמת

New member
אל תנסי להצטדק

בפני אפ-אחד או אחת.. השאלה או הרצון שלך לעזרה היו לגיטימיים, ומי שניסה לראות מעבר למה שכתבת, יכל לראות שאת רוצה את הבן החייל כמה שיותר בבית אבל גם רוצה לשמור על הפרטיות שלך וכתוצאה מכך גם על כבודו או וגם שלא לגרום לשניכם התמודדות עם סיטואציות לא נעימות.

עו מר 5

New member
מאחר ומישהי כתבה שיש לה 2 חיילים

והיא לא עושה כזה ענין מהגעתם הביתה, אז הטרחתי את עצמי לומר שגם לי שני חיילים וזה עדיין א עושה את הבעיה פחות פתירה

נכון את לא צריכה להוכיח לאיש דבר...

ויפה לראות איך מהודעה להודעה את נפתחת ומציגה את הנושא אחרת בהודעה הראשונה דברת מהמקום אההה..... בעצם לא הרחיב העיקר שתצליחי למצוא פתרון שלא יתן לחייל שלך להבין את מה שאתה מנסה להסתיר ומצד שני לא לתת לו את התחושה שלבית לא מגיעים מתי שרוצים וצריך, אלא רק אחרי שמוודאים ברוכה הבא

למעלה