יש לי 2 דקות בערך

Gutterball

New member
טיסה טובה וטיול מעולה שיהיה לך ../images/Emo13.gif

אמרתי לך ת'שאר במסג'ר, אבל תעשה חיים ותהיה במקומות שאתה רוצה והכל ושהטיול ילך לך טוב. וכמו שרועי אמר [זו הברכה הכי טובה לדעתי
] - תן בראש!

RoCKeR121

New member
יו איך פיספסתי ולא אמרתי לך מזל"ט ב

בזמן אבל יש לי תירוץ כרגע חזרתי מ3 וחצי ימים בווגאס והיה מאוד נחמד(חוויות אח"כ היתה טיסה קשה....) אחי, אולי תראה את זה אולי לא אבל אני מאחל לך אחלה טיול שבעולם, תשתה הרבה בירה תכיר הרבה בחורות והרבה בריטים סקוטים ואירים משוגעים ותראה הופעות מגניבות! ואל תשכח שכאן(וגם בארץ) יש הרבה אנשים שאוהבים אותך!

אין כמו אנגליה.

אני לשמחתי היעדפתי לטייל בלודון על פני המזרח הרחוק. תילך להייד פארק בימי ראשון. יום הנואמים. תיראה המון מוזריםנואמים ובטח גם דגלי ישראל מתנופפים.

Guybrush Marley

New member
למשל, זה מבאס../images/Emo118.gif

להיות בלונדון ולראות דגלים של ישראל מתנופפים. סתם, סתם. ציונות זה שוס
פשוט כשטסים לחו"ל זה להתנתק או משהו, לא?

נהפוך הוא.

לא משנה כמה תהיה בחו"ל הלב שייך לפה. תמיד גאווה לראות דגל ישראל. ושם זה היה הפתעה נעימה. להיתנתק זה במזרח תרתי משמע.

Wing Chan

New member
Ahalan

Shalom lekulam ein po hebrew so i'll write in english. London is great, already been to several places and the weather is actually quite fine - it was shiny and even quite hot up until now. Sikumon for the time being: -London has ALOT of Pakistanis in it. -London has ALOT of Hindus in it. -There were times I heard more Arabic than English. -London is fucking expensive. Yaani mamash. -Lodnon is FUCKING PACKED with dumb tourists like me. -I just found out that the tickets to a concert which I wanted to go to are already sold, all of them :(( And I accidently deleted every picture I had on the camera. ARGHHHHH. ;[[ BULLOCKS!!! - Omer

RoCKeR121

New member
גבררררררררררררררררררררר

מקווה שאתה נהנה מהכל ושנחמד לך בקשר לכרטיסים, אתה יכול לנסות להשיג כרטיסים דרך אתרי אינטנט שקונים הכל ומוכרים בטיפה יותר יקר אני מתערב איתך שזה לא היה סולד אאוט עד הסוף(מנסיון), ושאם תלך למקום של ההופעה כמה שעות לפני תוכל למצוא מישהו שימכור לך כרטיס או שתמצא אתרים באינטנט כמו שאמרתי... מקווה שחוצמזה לא יקר לך מידי והכל בסדר:)

למעלה