יש לי 2 דקות בערך

LuLuLu iT

New member
יש לי 2 דקות בערך

אז אני מצטערת שזה לא מושקע עמר יקירנו טס מחר או מחרתיים או היום בלילה או אנאעארף לאנגליה.. [והוא יביא לי משם איזה חתיך עם מבטא בריטי, נכון? ^^] ואמ, זהו, רציתי להגיד לך נסיעה טובה, תעשה הרבה חיים, ואני מתה עליך וכל זה!
|חוסר-זמן| שרשרו דברים נחמדים וזה. אדיוס!

XiluminatiX

New member
יאללה אחי

תהנה, תראה מלא אתרים מגניבים, ונסיעה טובה... ולפני שאתה מביא לה איזה כוסון תביא לנו כמה כוסיות

Wing Chan

New member
חמודה ../images/Emo24.gif

אז אכן כמו שיערונת אמרה: אם כן, מחר בערב אשים את פעמיי לכיוון נתב"ג לטרמינל 3 החדשני הזה (אמרו לי שזה יותר כמו קניון שבמקרה יש שם גם נמל תעופה ולא ההפך חח) ומשם אתעופף לי באוויר עד שאנחת בשדה תעופה בקרבת לונדון כעבור מס' שעות. מקווה בשלב מסויים להצפין ולהגיע גם לארץ הוויסקי וויליאם וולאס, הלא היא סקוטלנד. עוד לא בטוח, אבל מקווה. מי שרוצה ארוחת פיש&צ'יפס לונדונית שישלח הודעה, רק שאני לא מבטיח שהיא תשרוד את החזרה או שאני לא אוכל אותה לפני שאנחת חזרה בארץ.
נתראה בראש השנה חבר'ה ותודה על הברכות

Prophet Of God

New member
אחי

שתהיה לך אחלה של נסיעה, שיהיה לך מלא כיף ומאגניב וכאלה, תשמור על עצמך, תכיר אנשים מצחיקים. ותן בראש!! תביא לי איזה בקבוק אלכוהול איכותי :) :p

yuki kun

New member
תהנה! ../images/Emo66.gif

אנגליה מאגניבה וסקוטלנד עוד יותר!

flint15

New member
דרך צלחה

סע לשלום,תהנה במסע, ותבדוק בשבילי אם יש מילון לסלנג בריטי(זה הסלנג הגרוע בעולם) אל תקנה רק תבדוק,תודות מ-הגמד

גרוע???../images/Emo46.gif אני ארצח אותך.../images/Emo54.gif

Sodding, blimey, shagging, knickers, bollocks - I must be British! מי שמזהה מאיפה זה יזכה להערכתי האינסופית. ומי שמכחיש את עליונותם של הבריטים בכל תחום, כולל בתחום הסלנג, יקבל ממני מכות רצח למרות שאני פציפיסטית. נשבעת לכם. ואתה: Sod off, ya bloody bastard.

או מיי גאד!../images/Emo54.gif

קח אותי איתך! בבקשה! אני אכנס למזוודה! אני אוהבת אנגליה!!!1111אחד תהנה, עמריכוס יקר.

somebodddy

New member
תעשה חיים

ואתה מוכן לעשות טובה ולבדוק אם משמר המלכה באמת לא זז, גם אם שופכים עליו אבקת גירוד? אני מוכן לספק את אבקת הגירוד...

למעלה