יש לי תשיר החדש (WITH LUV) חמוד.. פושר כזה .. מי שרוצה שיישלח מסר
F furtadofanatic New member 26/1/07 #1 יש לי תשיר החדש (WITH LUV) חמוד.. פושר כזה .. מי שרוצה שיישלח מסר
T The Next Top Model New member 26/1/07 #2 אממ.. לא נראה לי שאפשר לדבר על הורדות בפורום או משו כזה.. בכל מקרה...יש אותו להורדה ב-ULTIMATEHILARY וכל אתר מעריצים אחר... www.ultimatehilary.org שיר ממש יפה אהבתי וואי אני מתה לראות תקליפפ!
אממ.. לא נראה לי שאפשר לדבר על הורדות בפורום או משו כזה.. בכל מקרה...יש אותו להורדה ב-ULTIMATEHILARY וכל אתר מעריצים אחר... www.ultimatehilary.org שיר ממש יפה אהבתי וואי אני מתה לראות תקליפפ!
T The Next Top Model New member 26/1/07 #3 אוקיי אחרי כמה שמיעות השיר הזה מושלםםםםםםםם!%@# כל כך אהבתייי!!! ממכר ברמותתת ואני עדיין מתה לראות אתת הקליפ הוא כ"כ יצליח
אוקיי אחרי כמה שמיעות השיר הזה מושלםםםםםםםם!%@# כל כך אהבתייי!!! ממכר ברמותתת ואני עדיין מתה לראות אתת הקליפ הוא כ"כ יצליח
I Im Invisible New member 26/1/07 #4 הווו ../images/Emo99.gif אני שומעת אותו עכשיו ב-purevolume.com והוא כ"כ מהמם!! אוח,אין מצב שאני לא קונה את האלבום. !!!# הו..והקליפ...פשוט מהמם!
הווו ../images/Emo99.gif אני שומעת אותו עכשיו ב-purevolume.com והוא כ"כ מהמם!! אוח,אין מצב שאני לא קונה את האלבום. !!!# הו..והקליפ...פשוט מהמם!
O olsen cool New member 27/1/07 #6 לא אמורים לכתוב כאלה הודעות לא ידעת,אז אני אסלח אבל שלא תהיה פעם באה. וגמלי יש אותו